<

У Нововолинську буде великий будівельний магазин. Розпочинаються громадські обговорення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 14.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

У місті Нововолинську в районі заправки “ОККО”, що по вулиці Сокальській, буде новий магазин будівельних товарів площею 1620 кв.м. На сайті Нововолинської міської ради 14-го вересня опубліковано повідомлення  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації.

За рішенням Нововолинської міськради було розроблено детальний план будівництва на земельній ділянці площею 0,3657 гектарів. Розробником містобудівної документації є ТОВ «Архітект» з міста Луцька.

У повідомленні йдеться про те, що кожен може ознайомитися з детальним планом території у відділі містобудування та архітектури, що знаходиться за адресою: мікрорайон Шахтарський, будинок 40. Внести свої пропозиції необхідно особисто у письмовому вигляді. Подані зауваження розглядатимуться у місячний строк.

Громадські слухання відбудуться 20 вересня 2017 року об 11:00 у приміщенні виконкому за адресою: проспект Дружби, 27, кабінет 304.




коментарів: 4
  1. Вже готові фундаменти під той магазин, будівництво йде повним ходом, які нафіг початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації.Вже Віктор Борисови все порішав і початок процедури розгляду та врахував пропозиції громадськості у містобудівній документації.

  2. і це правильно… з нами тільки почни обговорювати – до фундаменту ніеоли не дійде

  3. нарешті буде такий магазин, а то все малі магазини і все під замовлення.
    Щось потрібно купити їдеш в інші міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер