<

У Нововолинській бібліотеці відбудеться творча зустріч з Олексієм Юріним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 28.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
20
/ 1 коментар

29 березня о 17 годині у Нововолинській центральній міській бібліотеці відбудеться творча зустріч з Олексієм Юріним.

Олексій Євгенович Юрін — поет, драматург, перекладач, телеведучий, вчитель з творчим баченням.

Народився і проживає у місті Черкаси. Закінчив факультет романо-германської філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Змінивши не одну професію та побувавши не в одній країні, Олексій повернувся в Україну, де і почав писати. Багатий життєвий досвід відобразився в творчості сміливими римами, нестандартними образами та своєрідним баченням світу.

Є автором збірок «На себе» (2008), «Парампара» (2011), «Чи всі жінки однакові?» (2013), «Агія» (2015), «Де живуть музи?» (2017).

Вірші Юріна звучали у виставах Черкаського музично-драматичного театру. Виконував роль Івана Котляревського у виставі «Тиша і грім Василя Симоненка». Разом з акторами театру поставив музично-поетичну виставу «Фреш з маракуйї» на власну поезію.

У 2016 році створив моновиставу «Усе живе має право на життя» на основі власної біографії та поезії. У цьому ж році написав для Черкаського театру лібрето до мюзіклу «Танго Марії» за мотивами твору Астора П’яццоли та Орасіо Феррера. Переклав лібрето до опери «Кармен» українською мовою.

Співпрацює з Черкаським театром ляльок

Бере активну участь у культурному житті Черкас.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота