<

У Нововолинську всім бажаючим безкоштовно мірятимуть тиск

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 27.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 2

29 вересня 2019 року відзначатимуть Всесвітній день серця. З цієї нагоди 27-го вересня в громадських місцях Нововолинська проходить благодійна акція з безкоштовного вимірювання артеріального тиску. 

Тимчасові пункти  працюють з 10:00 до 14:00 год у магазинах «Для Вас», що на 15-мікрорайоні та у селищі Благодатне, а також у супермаркетах міста «Вопак» та «Наш КРАЙ». Про це повідомили на сайті Нововолинської міської ради.

Усі бажаючі також мають можливість на місці зробити аналіз крові на рівень цукру. Роздаватимуть інформаційні буклети.

Нагадаємо, що Всесвітній день серця проводиться за ініціативою Всесвітньої федерації серця за підтримки Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я з 2000 року.  

Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у світі. Метою проведення в цей день заходів є необхідність максимального залучення уваги людей до свого здоров’я, формування розуміння того, що на виникнення і перебіг хвороби можна і потрібно активно впливати.

Основні фактори ризику розвитку серцево-судинних захворювань – це артеріальні гіпертензії, підвищений рівень загального холестерину крові та його фракцій, надмірна вага, гіподинамії, тютюнопаління і стреси.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер