<

У Нововолинську відновили опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:24 | 7.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, 7-го листопада, КП «Нововолинськтеплокомуненерго» відновило опалювальний сезон після тижневої перерви. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков.

Комунальники зранку розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

Насамперед тепло подадуть у дитячі садочки, школи, лікарні та інші заклади охорони здоров’я, а до кінця сьогоднішнього дня тепло з’явиться і у всіх помешканнях Нововолинська та Благодатного.

Директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» ЖКО Анатолій Гаврилюк зазначив, що основна причина відновлення теплопостачання – звернення місцевих мешканців та дані Гідрометцентру

«Сьогодні зранку ми розпочали відновлювати подачу опалення до житлових будинків, бюджетних установ та інших споживачів. Основна причина відновлення теплопостачання – звернення місцевих мешканців та дані Гідрометцентру. Адже температура повітря понижається, завтра, 8-го листопада, і в день, і в ночі взагалі очікується менше 10 градусів тепла. Та й є чимало скарг від наших жителів, що в садочках і школах холодно і дітки мерзнуть. Тому міська рада прийняла відповідне рішення і на його основі відсьогодні опалювальний сезон в Нововолинську і в Благодатному продовжується. Процес відновлення проходить спокійно, жодних проблем чи поривів не має. Сподіваємося впродовж дня забезпечити теплом наших споживачів», – розповів Гаврилюк.

Нагадаємо, 30-го жовтня, подача тепла в оселях шахтарського міста була тимчасово призупинена у зв’язку із значним підвищенням температури повітря.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер