<

У Нововолинську пройшов турнір з волейболу серед вчителів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 11.04.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ коментарі 3

Вже традиційний турнір з волейболу серед працівників закладів освіти Нововолинська, присвячений пам’яті учителя фізкультури Олександра Кулика, має нового переможця.

Нагадаємо, ці змагання відбуваються вже вшосте. Цьогоріч на волейбольному майданчику ЗОШ №6 за першість змагалися учителі 8 шкіл міста і команда дитячо-юнацької спортивної школи, – повідомляє нововолинськ.com.ua.

Учасники змагалися протягом двох днів.

Аби захистити честь своїх навчальних закладів і здобути омріяну перемогу, педагоги, змагаючись, докладали максимум зусиль. Кожен з них продемонстрував високий технічний рівень. Здаватись і поступатись конкурентам не збиралася жодна з команд. Тому на спортмайданчику вирували «гарячі» пристрасті – азарт, розчарування, радість перемоги, «гострі» настанови капітанів і віддана підтримка вболівальників.

Найемоційнішим був другий день змагань. Адже у фінальних поєдинках  найсильніші команди запекло боролись за перемогу. І тут було важливе кожне очко. Рахунок волейбольних партій постійно рівнявся і коливався то в одну, то в іншу сторону.

«Емоції зашкалюють. Ці змагання нас об’єднують, вносять релакс у нашу вчительську роботу. Рівень змагань щорічно зростає. Команди старанно і наполегливо готуються. І цьогоріч не було жодної команди, яка програвала легенько. Всі грали з величезною наснагою, віддачою і цікавістю», – поділився своїми враженнями учасник команди ЗОШ №6 Роман Івановський.

Відкриттям цьогорічних змагань стала команда ЗОШ №2, яка впевнено «порвала» суперників і прорвалася у фінал. У завершальному поєдинку зійшлася із сильним суперником, який неодноразово займав призові місця в турнірі і навіть уже знає смак перемоги, – ЗОШ №6.

«Я навіть не знала за кого уболівати. Бо 6 школа – сильна команда, яка завжди серед призерів. Вона завжди то 1 місце займала, то 2. Але величезним відкриттям для мене стала 2 школа, яка зуміла зорганізувати молоду команду і потужно зіграти», – наголосила начальник управління освіти Ольга Лакиш.

Сильним суперником вважає ЗОШ №2 і Роман Івановський.

«Раніше 2 школа «не хапала зірок з неба», а цього року вони виступили дуже достойно. Нам було дуже важко грати з ними у фіналі. Вони дали нам достойну конкуренцію», – запевнив він.

У фіналі кожна команда відчайдушно змагалася за перемогу. Учасники продемонстрували на майданчику свою спритність, швидкість і витривалість, а також неабияку силу духу, спортивну майстерність та справжню волю до перемоги.

І ЗОШ №2, і ЗОШ №6 до останньої секунди партії йшли «нога в ногу». І переможним могло стати кожне пропущене очко. Напруга постійно росла, адже майже до останньої хвилини не було зрозуміло, хто ж врешті переможе.

Однак, все ж перемогу виборола досвідчена команда ЗОШ №6. До речі, вони вже тріумфували 2017-го. Тож цьогоріч кубок переможця отримали вже вдруге.

Друге та третє місця у результаті цікавої та напруженої боротьби посіли ЗОШ №2 та ЗОШ №7.

Переможці турніру отримали заповітний перехідний кубок, а учасники команд-призерів – грамоти і медалі.




коментарів: 3
  1. Щиро вітаєм усіх , але все таки дуже раді за нашу 7 школу…кращі з кращих…ми за вас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер