<

У Нововолинську планують запустити підрозділ патрульної поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 19.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
56
/ 1 коментар

На початку 2022 року в Нововолинську може дислокуватися підрозділ патрульної поліції у складі 50-70 осіб, які нестимуть службу в усіх громадах Володимир-Волинського району, у тому числі й на митному посту «Устилуг».

Про це повідомили у пресслужбі нардепа Ігоря Гузя.

19-го травня відбулася зустріч в Департаменті патрульної поліції в Києві, яку ініціював нардеп Ігор Гузь. Він разом із міським головою Нововолинська Борисом Карпусом, першим заступником міського голови Володмира Ярославом Матвійчуком та керівником управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком зустрілися з Євгенієм Жуковим – начальником Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Вивчення досвіду роботи патрульних у Рівному, робоча зустріч у Києві, створення «дорожньої карти» для позитивного результату на найближчу перспективу – такі перші кроки команди народного депутата Ігоря Гузя разом із міськими головами Нововолинська та Володимира щодо функціонування патрульної поліції в окрузі парламентаря.

Як розповів у своєму відеозверненні парламентар, зустріч була дуже продуктивною.

«Уже декілька років маємо прохання, аби в Нововолинську був підрозділ патрульної поліції. Сьогодні досягли домовленостей з паном Жуковим, що через 9 місяців запуститься процес. Йдеться про функціонування підрозділу в складі 50-70 осіб, який дислокуватиметься у Нововолинську й обслуговуватиме міста Нововолинськ і Володимир-Волинський. Упевнений, нам вдасться. Наступного тижня у Нововолинськ приїде і працюватиме делегація з Києва. Це дуже оптимістична історія. Сподіваюся, на початку наступного року ми зможемо запустити в роботу підрозділ патрульної поліції», – зауважив депутат.

Міський голова Нововолинська підтвердив, що зустріч була продуктивною:

«Є домашнє завдання – підготувати матеріально-технічну базу, приміщення, вести інформаційну кампанію щодо набору в ряди патрульних. Однозначно мають бути люди місцеві, які знають ситуацію і захочуть її змінювати».

Про перспективу роботи патрульної поліції у Володимирі-Волинському та районі зауважив і Ярослав Матвійчук: «Ці бійці – це велика допомога щодо безпеки в місті й регіоні».

Сергій Мерчук зі свого боку відзначив: «Круто, що ініціатива йде від міських голів, нардепа. Все запуститься й буде добре».

Ігор Гузь наостанок запевнив, що й надалі інформуватимуть жителів округу про вирішення цього питання. Він упевнений, робота патрульної поліції «додасть у боротьбі зі зниженням рівня криміногенної ситуації, поширення наркоманії, захворюваності на СНІД».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер