<

У Нововолинську – п’ятий смертельний випадок: помер 86-річний чоловік, інфікований коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 19.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Всього у Нововолинську станом на 10:00 годину 19-го травня зареєстровано 65 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять шість людей одужали. П’ять випадків летальні.

Вранці 19-го травня у Нововолинську помер 86-літній чоловік, який був інфікований коронавірусною інфекцією і мав супутні захворювання, – інформують на сайті Нововолинської міської ради.

Зазначають, що тривалий час хворий перебував у реанімаційному відділенні.  

Варто додати, що за останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються  19 громадян, хворих на коронавірус, з них 9 – жителі  міста, 10 – іногородні :  м. Володимир-Волинський –  3, Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 2, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1. Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів: 8 жителів міста та 9 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступив один іногородній з підтвердженим діагнозом та одна жителька міста з підозрою на коронавірус.

Всього з підозрою лікується в інфекційному відділенні 8 хворих, з них 4- жителі міста, 2- іногородні ( Володимир-Волинський  район -1, Локачинський район-1), без реєстрації-1

Всього у Нововолинську взято 639 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 39. Усього зроблено 161 швидкий тест.




коментарів: 4
  1. 86 років?!!!
    Я думаю шо він помер від того, шо в Гондурасі сніг випав.

    Дайте мені статистику скільки людей в Україні доживало до 86 ше до клятого “вірусу”.

  2. Эти врачи тупо статистику смертности искусственно поднимают вмгороде…чтобы получать доплаты за работу с больными на covid 19

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця