<

У Нововолинську оголошено конкурс для перевізників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 31.01.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментар 41

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради, як організатор міських пасажирських перевезень оголошує конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських маршрутах загального користування у місті Нововолинську.

Про це повідомили на сайті Нововолинської міської ради.

Інформація про основні характеристики об’єктів конкурсів, умови конкурсів, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, форми заяви на участь в конкурсі та анкети до заяви, переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом розміщені на веб-сайті Нововолинської міської ради в розділі «Жителю міста», далі «Транспорт», далі «Конкурси».

Прийом документів та отримання інформації про об’єкти конкурсів, їх основні характеристики, умови конкурсів, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, бланків заяв, анкет на участь в конкурсах та переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, переліку документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом проводяться за адресою: м. Нововолинск, проспект Дружби, 27, відділ транспорту, зв’язку, організації безпеки дорожнього руху та паркування, каб. 418, телефон для довідок 32650 (режим роботи – 8:00 год. – 17:15 год. по понеділках – четвергах, 8:00 год. – 16:00 год. – по п’ятницях.

Термін подання документів до 14 лютого 2019 року включно.

Конкурси будуть проводитись 1 березня 2019 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27.




коментарів: 41
  1. Я буду на конкурсі. Я кожній як це ніжно сказати. Я кожній тваринці в очі буду дивитися. Я там буду разом з ТРК Аверс. м. Луцьк.

  2. Я вірю що конкурсна комісія буде чесно перебирати перевізників в тій колоді перевізників.

    • Ти також тут під погремухою виступаєш, без ФІО. А на конкурс тебе не випустять, бо ти не участник. Хоча, може ти маєш свої автобуси

  3. Автобусна Мафія не спить. Звісно я жартую. Там не мафія а клуб татусів 45+. Усі сімейні. Проте наглості в них ще Верховна Рада України має вчитися. Ці сімейні люди за свою копійку готові загризти. Я всіх знаю.

    • В магазині тобі щось на дурняк дають? От і за проїзд будеш платити 5грн. Як пільг не маєш. А як хочеш мати пільги-вперед у військомат, в АТО записуватись

  4. В мене була розмова з мером Нововолинська. Я Віті пояснив що я в мери не йду. Мені крісло мера в гробу не треба. Я не хочу туди лізти. Отже і слава чи реклама мені не потрібна. Тому я простий трудяга Артур!

  5. Я працюю. Я зарплату маю. Я молодий. Які пільги шановний? Ви краще дітям сиротам в очі так добре гляньте. Може совість десь в глубині душі проснеться. Ми всі під Богом ходимо.

    • Молодий, здоровий, кажеш. А чого не ЗСУ? Чого не в АТО? Самий хитрий, може? Все, розмова припиняється. Все з тобою ясно

  6. Я давно мовчав. Я давно дивився мовчки за перевізниками. Тепер беру Аверс і даю вам остальній шанс. Шанс віддати шану загиблим воїнам непроголошеної війни. Які зараз в землі а їхні осиротілі діти платять по 5 гривень за проїзд. Я вам не раджу зі мною звязуватися.

    • Діти сімей загиблих,і так їхні жінки і батьки їздять безкоштовно.А щоб щось писати треба знати наш неперевершений.

    • І ще одне Артур.Оголошено конкурс на перевезення.Купляйте автобуси і ставте на конкурс.Вільно можете виграти конкурс.Тоді гроші лопатою загрибете .

  7. Шановний. А як ви за магазин почали писати я зразу зрозумів хто саме пише. Я знаю тебе. Ти сам себе спалив.

  8. Приїз Губернатора Волині в Нововолинськ чуть не накрився мідним тазом. Коли я на сцену піднявся та взяв в Громика мікрофон. Я міг карєру одної особи зламати лекго. Проте я побачив очі тої особи й пожалів. Вас перевізників я не пожалію.

  9. Та особа з залу дивилася на сцену та молила мене очима. Я пожалів. Вас перевізників жаліти ніхто не збирається.

  10. Мене цікавить наступне. Чого Київські перевізники беруть Кличка за горло та вибивають відшкодуваня грошей за проїз пільговиків. Чого Нововолинські перевізники мовчать. Мовчать і гроші з пільговиків беруть. Виж банда. Прийдіть до мера і за горло його хап. І меру розкажіть шановні про ціну на солярку, запчастини, зимові колеса. Цеж у ваших інтересах щоб Мер вам відшкодовував гроші за пільговиків. Але ви пішли іншою дорогою. Легше малих дітей за горло душити. Проїзд дітям 5 гривень. Виж голодранці та бідові такі перевізники з ваших слівже. Так до Сапожнікова і за горло мера. Чого ви наче целочка нетронута боїтеся писнути. Мій девіз у моєму житі. Я свою жизьнь беру за горло і вам раджу. Я воювати не з Мером не з Вами не збираюся. Влада мені не потрібна, і ваші гроші перевізники теж. Житя надто коротке щоб вести війну. Я війни не хочу. Проте я прийду і вас перевізників буду там трясти наче вибачайте на слові блохастих собак.

  11. Я буду в складі знімальної групи Аверс. Журналітів ніхто не має права не допустити як спостерегачів на такий конкурс. В противному разі наберу мобільний номер Губернатора. Прийдеться таку важливу людину дьоргати.

  12. Пишу журналітів бо саме так мене називає один з перевізників. Каже ти журналіт по всіх сесіях та виконкомах літаєш.

    • Корочки журналіста маєш? Димлома маєш? Як не маєш то тебе не впустять. По теліку на аверсі переглянеш

    • Зла ти нікому і зробити не зможеш, навіть якби і хотів. А твоє добро всім також до одного місця.

  13. Шановний читач під ніком Патріот відповідаю вам особисто. Я можу йти на вибори. І я легко можу перемогти Сапожнікова та стати новим молодим мером Нововолинська. Сапожніков мені не конкурен чи Недищук. Кінцева стоянка маршруток 6 мікрорайон. Там стільки недобудованих нових будинків. Я б якби був мером добудувавби ті кинуті багатоповерхівки та безкоштовно давби ті квартири сиротам та військовослужбовцям а також всім хто на черзі стоїть в місті Нововолинську. На 5 та 6 мікрорайонах стільки недобудов стоїть і стільки людей житла не мають. Бувби розум в Сапожнікова вінби те житло добудувавби та безкоштовно передав військовим та іншим категоріям. В мене конкурентів нема на виборах. Проте в гробу те крісло мера мені треба. Якби я хотів іти в мери все що я пишу яб підписував Прізвище Імя. А так я не хочу йти в мери тому пишу просто Артур. В мене конкурентів нема. Але Я НЕ збираюся йти в мери. Але порядок я сеодно наведу в місті.Або перевізники будуть нормальні або вам не бачити перемоги на конкурсі. Кінчилась пора коли ви хабарик комусь дали і отримали маршрут. Є ще час. Ремонтуйте капітально автобуси та фарбуйте їх і тоді на конкурс. Тепер буде все по чесному. Маєш відремонтований автобус маршрут твій. Досить людей як худобу в коритах перевозити. Або ти по правилах граєш або ти ідеш. І не раджу нікому звязуватися зі мною. Зуби обламаєте.

  14. Слухай пАтріот а за що вони працюють,значить за хабар, в магазині все за гроші,ще питання до user ти хоть в армії служив?

  15. Віталій Грабовський може в мери йти якщо він хоче але він не хоче. Сторонський може йти в мери. Йому давно чешиться мером стати. Він спить і баче себе мером. Я не політик. Я хазяїн і я в мери не збираюся йти. Але порядок я в Нововолинську наведу.

  16. Віталій Грабовський просить удалити коментар про нього. Каже його політика не цікавить. Медина Удали 1 коментар про Віталіка.

  17. А нема кого послати. Або Сторонський або Недищук. Я в мери не збираюся йти. Тай матюкатися я толком не вмію.

  18. Тут як люди виберуть. Може бути Недищук, може Сапожніков може навіть Сторонський. Будь хто може. Усі повині боротися. Я якби в мери йшов то. В мене конкурентів нема. Проте я не хочу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця