<

У мешканців Нововолинська вилучили снодійний мак та шприци

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 17.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

16-го липня вночі поліцейські зупинили для перевірки підозрілих мешканців Нововолинська, під час якої виявили та вилучили снодійний мак та шприци.

Громадяни мали при собі цілий «арсенал»: кілька десятків рослин снодійного маку та шприци з наповненою невідомою речовиною білого кольору, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Виявлене вилучили і направили на експертизу, а відомості зареєстрували в ЄРДР за ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Також вони підозрюються у викраденні наркотичних засобів.

А в мешканки Ківерцівського району, у рамках санкціонованого обшуку, виявили та вилучили 15 рослин конопель та подрібнену речовину, ззовні схожу на канабіс. Відомості зареєстрували за ч. ст. 310 ККУ (незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку). 

Також 16-го липня санкціонований обшук провели і на території землеволодіння мешканки Маневицького району. Поліцейські встановили, що 60-річна громадянка посіяла та вирощувала на присадибній земельній ділянці рослини снодійного маку: учора їх виявили понад 300 стебел. Раніше жінка вже мала проблеми з законом за такі ж діяння. Нині їй може загрожувати позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. 

А в Луцьку поліцейські роти ТОР УПП у Волинській області під час перевірки 19-річного громадянина виявили в нього речовину рослинного походження, схожу на канабіс. Слідчі вилучили речовину, відомості належним чином зареєстрували. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця