<

У Благодатному відкрили сучасний простір для молоді «The Hub»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 18.07.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарі 2

18-го липня у селищі Благодатне відбулося відкриття простору для молоді, над яким працювали кілька місяців.

«The Hub» відкрили у Палаці культури селища. Він може залишатися відкритим від ранку і до пізнього вечора. Головне – це щоб молодь, приходячи сюди, дізнавалася щось нове, чогось вчилася і спілкувалася з однолітками.

Як розповів селищний голова Олександр Топорівський, першопочаткова ідея, з якої виріс цілий хаб – це створити приміщення для кіноперегляду. Проте ідея стала рости в масштабах і згодом вдалося виграти гранти на реалізацію нових задумів.

Над хабом працювало декілька десятків людей, які хотіли побачити результат роботи – сучасне приміщення, де можна провести з користю час, навчатися англійської, вивчити секрети друку на 3D-принтері, спробувати майструвати з дерева та інше.

Олександр зізнається, що вклав у хаб чимало власних коштів, але від цього відчуває тільки прихід нових сил, адже побачив, що молоді тут дійсно подобається проводити час.

На презентацію хабу завітали знавці роботи з 3D-принтерами з Володимира-Волинського Вадим Музичук та блогер Святослав Вульф. Вони привезли свою техніку та поділилися секретами друку речей з пластику.

Завітав на відкриття молодіжного простору народний депутат України Ігор Гузь.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця