<

«Ця перемога присвячена моєму покійному батькові»: тренер ФК «Шахтар-Нововолинськ» про фінальну гру в Чемпіонаті Волині з футболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 12.11.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
91
/ коментарів 5

Тренер ФК «Шахтар-Нововолинськ» Юрій Демус та футболісти поділилися враженнями від перемоги у Чемпіонаті Волині з футболу. Капітан команди, воротар та хлопці, які забили голи в ворота свого суперника ФК «Вотранс» (Луцьк), розповіли про матч, підготовку та ігри, які пройшли на шляху до перемоги.

У неділю, 8-го листопада, на стадіоні в Нововолинську відбулася фінальна гра, в який нововолинський “Шахтар” виборов першість з рахунком 4:2. Востаннє команда здобувала перемогу 44 роки тому.

Юрій Демус тренує команду два роки. Розповідає, що ця перемога особисто для нього багато що означає, адже в 1976 році її здобув його покійний батько.

“Ця перемога присвячена тату, його друзям, які прийшли вболівали, моїй сім’ї, яка підтримувала мене. Хлопці хотіли ввійти в історію, у них «горіли очі».

Якщо знайдемо фінансування, зможемо брати участь в чемпіонаті України серед аматорів західної зони. Моя мрія, щоб наш “Шахтар-Нововолинськ”, який за радянських часів грав у класі Б, повернувся на той же щабель, а зараз це професійна друга ліга”, – розповів тренер.

В інтерв’ю для БУГа говорили і про плани на майбутнє нововолинської команди, зокрема яким його бачать самі футболісти. Гравці поділилися враженнями, які були під час гри, знаковими моментами матчу та подякували глядачам і вболівальникам за підтримку.

Більше дивіться у відеосюжеті:




коментарів: 5
  1. Дякую, класний сюжет. Ну і ви в свою чергу заздалегідь ІНФОРМУЙТЕ вболівальників про той чи інший футбольний матч на нашому стадіоні (та і на виїзді), адже якщо будуть пускати глядачів на трибуни наша підтримка однозначно знадобиться!

  2. Демус – кращий!Продовжив славні традиції! Команді респект, що бились за перемогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця