<

“Тільки уві сні я можу обійняти її”, – зворушливий пост Вікторії Литкіної у роковини смерті доньки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 2.08.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
43
/ 1 коментар

Мама вбитої нововолинянки Катерини Литкіної опублікувала зворушливий пост у Фейсбуці в річницю з дня смерті своєї донечки.

Катерина Литкіна 1999 року народження зникла 1-го серпня 2016-го року. Тіло 16-річної дівчини у Нововолинську 11-ого серпня близько 6-ї години вечора на териконі поблизу шахти №3 знайшов її батько. Працівники прокуратури Волині спільно зі співробітниками поліції у ході здійснення слідчо-розшукових дій встановили особу, причетну до вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська. Кримінальну справу розглядає Ковельський міськрайонний суд.

“Ось і минув рік. Вбивці так і не покарані. Це був тяжкий рік, сповнений сліз, відчаю, розчарування і ненависті. Ненависті до вбивць, до їх родин і адвокатів, і навіть до себе… Чому не відчула і не змогла попередити і відвернути цієї страшної події? Повернути б все назад, щоб все було, як раніше, щоб моя донечка жила. В неї було ще все життя по переду, скільки ще повинно було бути щасливих моментів…. Але все обірвалося в одну мить… і тільки уві сні я можу почути, побачити, обійняти її. В такі моменти не хочеться прокидатись і залишитись там назавжди, тоді вщухає біль, душевний біль, якого не лікує жодна таблетка. Моя донечка, я так за тобою скучаю.

Це був тяжкий рік, я знову вчилася і вчуся жити, жити без своєї принцески”, – написала на сторінці Фейсбук Вікторія Литкіна.

https://www.facebook.com/viktorija.lytkina/videos/vb.100009415916643/1683296168660897/?type=2&theater




один коментар
  1. КАТЕНЬКА…наша КАТЕНЬКА – наш АНГЕЛ, УШЕДШИЙ В НЕБО.ее мама видит ЕЕ во сне…а я нет… не видела нашу принцессу на последнем школьном бале, только в интернете, только фото… и больше не увижу никогда…НИКОГДА!!! два зверя в личине человеков забрали ЕЕ у нас! сегодняшняя НОЧЬ – я думала она не закончится никогда! я молилась и смотрела на часы – вот Катя прощается с Мироном – она еще ЖИВА…и вот час ночи… мне казалось я слышу ЕЕ КРИК- зов о помощи… но никого – только два ИСЧАДИЯ АДА! ГОСПОДИ МИЛОСЕРДНЫЙ, ГОСПОДИ СПРАВЕДЛИВЫЙ! слышишь ли ТЫ крик моей души!? видишь ли ТЫ раны на моем сердце!? Я ВЕРЮ – ТЫ ВСЕ ЗНАЕШЬ! И ДА ГРЯДЕТ ТВОЕ ПРАВОСУДИЕ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця