<

TARABAROVA на вечірньому концерті у Нововолинську: що очікує мешканців на День міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 17.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5407
/ коментарів 13

16-го серпня на пресконференції щодо заходів з нагоди Дня Незалежності та Дня міста повідомили про головну зірку святкового концерту – Світлану Тарабарову (TARABAROVA).

28-го серпня на фінальному концерті зірка – Світлана Тарабарова виступить для мешканців міста. Бюджет цьогорічного свята становить 200 тис. гривень та додаткові кошти від благодійників. Про це інформує начальниця відділу культури Марія Душук.

Цього року святкування Дня шахтаря та Дня міста не буде тривати два дні. 29-го серпня Україна відзначатиме День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

На нововолинців 28-го серпня чекає святкова програма з нагоди 71-ї річниці заснування міста та Дня шахтаря, що містить у собі чимало цікавих заходів.

На території міського озера пройде літня риболовля та змагання з пляжного футболу та волейболу.

Також зі спортивних ігор відбудеться міжобласний турнір з тенісу на тенісних кортах. На міському стадіоні – футбольний матч.

Ранкова програма розпочнеться з традиційного святкового забігу на площі Вячеслава Чорновола та тренуванням від місцевих тренерів та спортивних клубів.

Родзинкою 71-ї річниці з дня заснування міста та Дня шахтаря стане мистецький проєкт «URBANFEST».

«Ми залучаємо творчу молодь: вуличних музикантів, акторів, циркових акторів, що протягом дня будуть презентувати свою творчість на «Мистецький Алеї» на бульварі Шевченка», – запрошує Марія Душук до участі.

У місцевому парку культури та відпочинку буде діяти фуд-корт, а також «Містечко Атракціонів».

Розважальна програма для малечі пройде на танцювальному майданчику.

На День міста відбудеться регіональна битва діджеїв «DJ-Батл 20-21», гостями заходу стануть запрошені діджеї з усієї території України. Хедлайнер MR.SUNNY (м.Київ) – шоумен, ведучий ефірів радіо KISS Fm, а також музичного телеканалу М1, топовий Dj України, офіційний діджей Ukrainian Fashion Week.

28-го серпня також святкує 65-ту річницю – селище Благодатне, тож паралельно відбуватимуться святкові заходи на території центральної площі.




коментарів: 13
  1. І Христинка Соловій відказалася, і Тіна Кароль з Поляковою. І Козловський. І навіть Іво Бобул не захотів відвідати наше прекрасне містечко…:( сумно та й годі

  2. Ну тоді давайте запросимо Кіркорова, Лєпса,Баскова,Пугачову,БИ-2,Майданова. Ті точно не відмовляться. Естраду поставимо на Шахтарському мікрорайоні на Пятаку. Попляшем, повєсєлімся. Эх,гуляй, рассея!!!

  3. Лабуду запрошували?… Їй гроші потрібні. Краще напишіть коли буде нормальна вода в кранах.

      • Саша так мило з собою поспілкувався :)
        Позви санітарів, нехай рукава тисніше зав’яжуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця