<

Міський голова Борис Карпус привітав нововолинців з Днем міста

12:30 | 26.08.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1064
/ коментарі 3

Нововолинськ відзначає сьогодні 73-тю річницю. Міський голова Борис Карпус привітав нововолинців зі святом.

Відеозвернення мер опублікував у фейсбуці:

Другий рік поспіль цей день приходить в умовах війни. Війни, яка триває майже десять років.

Ми не святкуємо. Не проводимо традиційних заходів. Цього дня ми згадуємо всіх, завдяки кому наше місто може відзначати свій день народження. У спокої та мирі. Без вибухів, без зруйнованих будівель.

За це заплачена найвища ціна. Нововолинськ втратив понад сто Героїв. Сто молодих, свідомих, сильних патріотів. Вони стали воїнами Небесного війська і продовжують захищати нас. Тепер з небес. Немає слів, щоб висловити їм свою подяку. Єдине і найважливіше тепер – памʼятати про них. Кожного дня і кожної миті.

Сьогодні ми маємо бути безмежно вдячними. Нашим найкращим воїнам. Незламним захисникам і захисницям. Їхня мужність і звитяга на передовій. Віч-на-віч із ворогом. Без страху та вагань. Це наше вільне життя тут, у тилу.

Нашим волонтерам. Усім людям доброї волі. За наполегливість. За недоспані ночі за кермом. За ризики. За те, що не здаються. Збирають. Плетуть. Готують. Вантажать. Везуть. І знову, і знову.

Нашим енергетикам. Світло їхніх сердець, золоті руки, цілодобова праця дозволили нам пережити зиму. У своїх домівках.

Рятувальникам, медикам, комунальникам. Вони не зупинялися ні на мить. Вони перші там, де біда. Не знаючи втоми. Рятують життя.

Учителям та вихователям. Сигнали тривоги не зірвали уроки. І навіть в укритті, і через екран компʼютера діти навчаються. Здобувають знання.

Кожному і кожній. Усім учням, студентам, працівникам. Хто працює на своєму місці. Хто тримає свій фронт. У єдності. Заради спільної мети. Допомагаючи один одному. Вболіваючи за своє місто. За свою землю. Заради Перемоги!




коментарів: 3
  1. Дякую, Пане Мере!! Але.. Я хочу Порш ПанаМера! Я хочу Порш від Пана Мера!! І хочу шоб у кожного Нововолинця був Порш ПанаМера! І шоб кожен Українець мав можливість мати шось таке на кшталт Порша!!

  2. Нововолинці ,з св’ятом Вас ,здоров’я ,миру і скорої перемоги над кацапськими виродками ,бо це не люди !

    • Скорої не вийде. Бо ті тварі нескінченні. А ще північних корейців не долучали…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця