<

Стан нововолинських дитячих майданчиків та хто за них відповідає?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 11.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 4

Тема нововолинських дитячих майданчиків протягом тривалого часу залишається актуальною. З кожним роком у місті їх з’являється дедалі більше. Журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили проаналізувати стан майданчиків, які були збудовані раніше.

IMG_8042
IMG_8043
IMG_8045
IMG_8063

Звичайно, встановлення нових дитячих ігрових комплексів зазвичай відбувається тільки під час виборів. Але діти та їхні батьки дякують і на цьому. Зі збільшенням кількості нових майданчиків з’являється питання: а хто ж повинен відповідати за реставрацію старих? Адже більшість із них в поганому стані з купами сміття, пляшок та шприців.

IMG_8161
IMG_8144
IMG_8225

Дитячі майданчики – це місце, де дитина не тільки реалізовує свої фізичні потреби, але й духовно та інтелектуально збагачується та пізнає навколишній світ. Гра необхідна дитині для розширення кругозору, збагачення фантазії, а сумісні забави готують до життя в колективі. Про який розвиток йтиме мова, коли стан ігрових комплексів в не дуже хорошому стані, а поблизу них малеча може знайти нові “іграшки”, які можуть завдати непоправної шкоди здоров’ю.

IMG_8051
IMG_8054
IMG_8068
IMG_8135
IMG_8148

Журналісти “БУГу” запитали у Віктора Сапожнікова, мера міста Нововолинська, хто відповідатиме за реставрацію, на що отримали відповідь:

“В кого знаходяться дитячі майданчики на балансі, той і повинен нести відповідальність. За скоєне відповідає особа, яка їх вирішила встановити. В іншому випадку – передати на баланс, але якщо замовник цього не зробив, то самостійно повинен вирішувати дане питання, бо це його власність”.

IMG_8047
IMG_8048
IMG_8141

Зрозуміло, що реставрація дитячих майданчиків нікому не потрібна, окрім самих батьків та їхніх дітей. Нововолинцям залишається тільки чекати наступних виборів, адже тоді, може, хтось згадає про реставрацію. А, можливо, знайдеться депутат, який не використовуватиме дитячі потреби як піар-інструмент, а встановить якісні майданчики, які довго слугуватимуть малечі.

IMG_8061
IMG_8136
IMG_8055




коментарів: 4
  1. ДВА РОКИ ТОМУ НА СЕСІЇ ОБГОВОРЮВАЛАСЯ ДАНА ПРОБЛЕМА, МЕР ВИМАГАВ ЩОБ ЗОБОВЯЗАТИ БАЛАНСОУТРИМУВАЧІВ БУДИНКІВ-ЖЕКИ ПРИЙНЯТИ НА БАЛАНС СОБІ МАЙДАНЧИКИ, А ВІЗ І НИНІ ТАМ, А ТЕПЕР ВИНУВАТІ БАТЬКИ, НЕДТЩУК, НЛО, ДОН КІХОТ, ТІЛЬКИ НЕ САПОЖНІКОВ

  2. Міський голова В.Сапожніков, таким чином, уникає відповідальності за стан дитячих майданчиків на підконтрольній йому території та виділення фінансування на їхні ремонти. Відхрещуючись від членів територіальної громади, що обрала його мером Нововолинська, вп’яте. Розділ 3, стаття 42, пункт 4 “Закону України про місцеве самоврядування”: “Сільський, селищний, міський голова несе персональну відповідальність за здійснення наданих йому законом повноважень”. Тобто, він відповідає за все, що відбувається у населеному пункті, мешканці якого обрали його міським головою. Оце саме воно і є тлумаченням вислову – “надані йому законом повноваження”. А іще він представляє Державу. :))) І як завжди, (навіть смішно подумати!) не бажає відповідати за стан дитячих майданчиків для дітей своїх виборців. Вікторе Борисовичу, ви що, вчергове із бика слави впали і головою грякнулись? У реанімацію, (інфекційне відділення, кардіологію) знову, через манію величі, не збираєтесь?

  3. товарищи наркоманы принимайте свое зелья возле дома сапога там хоть убирать будут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця