<

У Нововолинську місцевий підприємець встановив сучасний дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 16.04.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ коментарів 5

У Нововолинську в дворі біля магазину “Альфа” власник встановив дитячий майданчик та планує провести благоустрій території. 

Дитячі майданчики, точніше їх відсутність, не так давно були однією із проблем міста. У дворах можна було побачити лише старі радянські гойдалки та гірки, на яких і дивитися страшно. Та попри відсутність інших, діти забавлялися на тому, що є.

Нікому не потрібні  майданчики жителі будинків навіть використовують для своїх господарських проблем. А старі іржаві, і навіть небезпечні гірки, просто пустують.

Зараз на території міста з’являються нові сучасні майданчики і радують діток та їх батьків.

Місцевий підприємець Юрій Сиротюк біля одного зі своїх магазинів, який знаходиться у центрі міста, встановив дитячий майданчик. Його вартість разом із додатковими роботами обійдеться близько в 100 000 тисяч гривень.

В планах обгородити майданчик парканом, так як там їздять автомобілі. Біля магазину Сиротюк також проведе благоустрій території.

“Будемо ще асфальтувати ями та реставруємо бордюри. Для безпеки буде і дерев’яний паркан. Хочеться знайти спільну мову із місцевими мешканцями і разом підтримувати чистоту території”, – розповів підприємець.

Діти тішаться та вже випробовують нові забави у дворі. Радує те, що гойдалка не одна-дві, а є різноманітність. Так багато діток відразу зможуть забавлятися і не стояти в чергах, що часто можна спостерігати на інших майданчиках.




коментарів: 5
  1. Ще б доробити цю красу спеціальним покриттям, яке захищає від можливих падінь та й болота. Щоб вже до кінця було сучасним…

  2. І це сучасний майданчик?-ви майданчиків сучасних не бачили.Звісно краще такий ніж нікий.

  3. Ще б якби дорогу в дворі до “Альфи” розбиту вантажівками, що до “Альфи” і їдуть зробив, було б взагалі супер, а то з каляскою не пройти , машини їдуть, а втекти нікуди, бо скрізь ями, вибоїни і калюжі, а взагалі колись там діти гуляли і машини не їздили, дорога була нормальна, не те що тепер зробили проїжжу дорогу.

  4. Майданчик був зроблений тому, що самі жителі б.Шевченка 1,3 декілька раків поспіль добивалися цього. А ще мешканцями були написані заяви у компетентні органи з проханням урівноважити рух у цих дворах(покласти “лежачих” поліцейських, поставити дорожні знаки “Обережно діти” та з обмеженням швидкості, зробити рух одностороннім). На привеликий жаль було отримано відмови. Та кількість великогабаритного транспорту що “летить” до магазину “Альфа” отруює наше життя …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя