<

«Шанель&Курчак»: у соцмережі скаржаться на огидний запах в Нововолинську і навколишніх селах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 16.08.2018 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Користувачі соцмережі Фейсбук активно обговорюють проблему огидного запаху, що поширюються Нововолинськом та сусідніми населеними пунктами від підприємства «Пан Курчак» і дошкуляє мешканцям, особливо у спеку.

«Парфумоване» повітря і хвороби через викиди – на ці проблеми нарікають мешканці Нововолинська, а також жителі навколишніх сіл, які потерпають від щоденного неприємного запаху. Люди не можуть нормально провітрити квартиру, відкрити вікно чи просто посидіти під під’їздом або будинком.

«Вечір, хочеться насолодитись прохолодою після африканської жари, а тут «Шанель&Курчак» так смердить, що аж вже тошнить! І то аж на Святого Володимира! Ну скільки таке вже буде?! Скоро все місто засмердиться тим курчаковим смородом!» – написала у мережі Фейсбук Galinka Rudkovskaya.

Під дописом з’явилося безліч коментарів від мешканців Нововолинська. Жителі скаржаться на бездіяльність влади у вирішенні цієї проблеми.

Олена Колядюк: Місто це ще те, жити в селі – одне задоволення, особливо в таку пору року, зараз у ніч вікно відкрите навстіж і запах звідти чистий, приємний, освіжаючий! Супер.

Ирина Власюк: Я думала, той сморід вже в моїй голові! Ан-нє! Чайковського задихається!!!

Наташа Вірун: А у нас на Гагаріна тепер не тільки «кава» та «чай» з крану безкоштовні, а ще й «парфумоване» повітря. Оце насолода… тошнить.

Юлія Шевчук: І на Шахтарській теж смердить, фу, це нестерпно…

Світлана ТишковецьЦе жах. У мене діти постійно кашляють, лікуємося як завжди в нашій дитячій поліклініці від застуди. Поки одна розумна людина не порадила давати малим протиалергічне і чесати якнайшвидше з цього міста. Тепер обмірковуємо щодо переїзду.

Нагадаємо, що у травні 2018-го року близько ста мешканців Нововолинська прийшли до підприємства «Пан Курчак» із скаргами на сморід, який стоїть у місті.

Також повідомлялося, що підприємство «Пан Курчак» демонтувало котел, в якому спалювали пір’я, та запустило фільтри для очищення стічних вод виробництва.




коментарів: 4
  1. Якщо з цею ванючкою нічього не зроблять люди її спалять.В мене вже знайомий задумує закинути дроном паро коктелів молотова туди.

  2. Лишилось ще в районі 3шахти якусь ванючку поставиии, щоб місто зі всіх сторін смерділо.

  3. Установите установки по очистке воздуха от неприятных запахов за счёт Пан Курчак и дышите свежим воздухом

  4. Дуиаю місцевий бюджет наповнюється за рахунок таких махін, але я думаю Вихід є! Памятаєте колись шуткували що податок на повітря введуть так я думаю що якщо люди будуть бастувпти а тут реальна проблема, лікарні і кладовища переповнені то можуть ввести податок на повітря . Наприклад щоб наповнити бюджет у місцеву казну з кожної людини будуть по платежам надходити 20 гривень*60000 населення припустимо то буде 1200000 прибутку у місто то може мер і закриє всю ту бридоту за такі кошти, я думаю ті всі заводи не більше перераховують у місцеву казну. Єгипет замовляє курспки в нас бо вони не дають забруднювати води і повітря своє або теж податок платять і державі вигідніше взяти з них ніж дозволити таку халепу для своїх багатодітних сімей!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця