<

Шахраї не дають спокою дружині нововолинського музиканта, якому збирають кошти на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 11.01.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло про те, що нововолинянка Валентина Бровченко, котра збирає кошти на лікування свого чоловіка, стала жертвою шахраїв. Більшу частину суми, яку намагалися вкрасти, вдалося повернути потерпілій, проте до неї продовжують телефонувати з сумнівних “благодійних” фондів. 

Жертвами аферистів в основному стають громадяни, які мають проблеми. Тепер Валентина Бровченко знає – працівники банку клієнтам не дзвонять і не вирішують питань по телефону.

В “Ощадбанку” вдалося повернути кошти, які, зі слів жінки, шахрай не встиг перекинути на власний рахунок. Нелюд-зловмисник встиг зняти 100 гривень, а тисяча зависла в системі. Через два дні її вернули.

Валентину Бровченко знову турбують з київської “благодійної” організації та пропонують перевести три з половиною тисячі гривень допомоги. Звісно, просять жінку вказати номер картки.

“Коли сказала, що картка заблокована, поцікавились, чи видали нову. Порадила “благодійникам” скористатися банківськими реквізитами – розмову  завершили і більше не телефонували”, – розповідає Валентина Бровченко.

У неї самої вроджена вада серця, перенесла дві операції. Завжди підтримував чоловік, з яким вони разом з 16-ти років (вчилися на одному курсі).

“Підприємці просять зайти забрати кошти на лікування, але я просто фізично не встигаю. Поки вранці чоловіка повернеш, погодуєш – потрібно збиратися на роботу. Зараз кашель не дає йому спати, я постійно біля нього. Вранці встаєш, як зомбі. Одну чашку кави, другу – починаєш включатися і бігти на роботу.

Хочу, щоб чоловік просто заговорив, нехай би вже сидів у інвалідній колясці, тільки б не мучився. Хай би писав свою музику. Хочу просто з ним поговорити.

Це настільки розумна, різностороння людина. В нього такий інтелект, він такий талановитий і щоб отак раптово… Я ж прекрасно розумію, що не в однієї мене біда. Скільки людей є лежачих, з онко, дітки хворіють. Бачу все, що кругом відбувається, і сама б не наважилася розпочати збір допомоги чоловіку”, – каже дружина нововолинського музиканта.

Вона проплатила аванс в реабілітаційний центр міста Рівне, важкохворого поставили в чергу на проходження курсу лікування. Жінці потрібно наймати швидку, щоб перевезти чоловіка в центр. Раніше на медичні послуги та ліки йшло 3 тисячі гривень в день, допомагали друзі та знайомі.

Валентина Бровченко, щоб вберегтися від шахраїв, відкрила рахунок у банку, на який можна буде скидати кошти всім небайдужим (на фото). Бажаючих долучитись до доброї справи просимо також зателефонувати їй на мобільний 0979674101.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер