<

Сесія Нововолинської міськради розпочалася із вручення посвідчення новому депутату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 24.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарів 10

“Укропівець” Віктор Марчак став депутатом, оскільки представниця згаданої політичної сили у Нововолинській міськраді Олена Януш відмовилася від мандату.

24-го травня під час сесії Нововолинської міської ради мер Віктор Сапожніков оголосив про реєстрацію в міськраді нового депутата – “укропівця” Віктора Марчука.

Він став депутатом, бо його соратниця по партії Олена Януш відмовилася від мандату та склала свої повноваження достроково.

Марчак Віктор Вікторович – громадянин України, народився 06.01.1965 р., освіта професійно-технічна, безпартійний, приватний підприємець, місце проживання: місто Нововолинськ, Волинська область.

Міський голова Сапожніков вручив Марчаку посвідчення депутата.

Олена Януш відмовилася від депутатського мандату через стан здоров’я.

Загалом на сесії обранці громади розглянули 42 питання.




коментарів: 10
  1. Кажуть, мер новонародженого депутата як сина рідного обняв!
    Ще один просапожніковий буде.

  2. Я тебе добре знаю. Ти навіщо вірнопіддано проголосував “проти” територіальної громади Нововолинська?? І куди ж ти поїдеш, і що будеш людям казати, як папу посадять?

    • От шо ти мелеш?? Коли проти проголосовано? Бідзюра, уймись, тобі все не так. Скажи це йому в очі, шо ти. Чи тільки на сайтах бруд лити??

  3. Я новообраний депутат Марчак Віктор хочу відповісти на коментарі:1) Папа ( тато) в мене є тільки один(він вмер рік назад .)2)Я нікому не продавався і не продадусь 3) Тікати я нікуди не збираюсь.4) з Сапожніковим В.Б . Я перший раз познайомився сьогодні під час вручення мені посвідчення.5)якщо я не помиляюь все гімно полилось (вибачте за вислів) із за того що я прого лосував за оцінку майна(вдумайтеся -ЗА оцінку майна а не за передачу комусь майна…) хоча всі депутати проголосували за приватизацію підвалу паном Климовичем на попередній сесії …на дні депутата ніхто не прийшов щоб підтримати людей і розібратися в цьому питанні… так як і на сесію….на дні депутата і на сесії вирішили що питання буде вирішуватись на комісії разом з Климовичем і людьми…6) пане Бідзюра від Вас не чекав…7.Я прийшов працювати для громади…Я відкритий для співпраці і люди скоро побачать мою роботу.

    • Настанова юному депутату. Перед голосуванням депутат повинен ознайомитись з проектом рішення від 24.02.2017р. №14/54 там чітко вказано – викуп орендарем. Затвердження оцінки майна це лише технічна сторона справи. Так ви проголосували за шкурні інтереси Климовича. Виборці вже побачили вашу роботу.

      • Настанова юному тролю:1)Вивчіть для початку регламент…2)24.02.2017 в день сесії коли було прийняте рішення про викуп орендарем я навіть і не думав що буду депутатом ,я навіть документи на сесію від 24.05.2017року отримав за три дні до сесії і працював з ними два дні до третьої ночі ,це п’тдесят листків маленьким шрифтом…Так що не обманюйте людей…3)Я дивлюсь що хтось вже хоче мене спровокувати ,з’їсти …–зуби обламаєте…більше анонімам, тролям відповідати не буду. Шановна громада якщо хтось хоче поспілкуватись, я завжди відкритий для Вас-приходьте ,телефонуйте. З повагою .Віктор

  4. Вікторе звикайте,ви стали публічною людиною, це політика, а без жовчних коментарів Бідзюри жодна стаття не проходить. Все одне й теж … корупція ..Сапожніков..конституція… Такий собі борець із вітряками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця