<

Семінар-навчання щодо змін пенсійного законодавства з 1 квітня 2015 року провели у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 29.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

27 березня 2015 року фахівці управління Пенсійного фонду України міста Нововолинська провели для начальників відділу кадрів установ та організацій міста семінар-навчання щодо змін пенсійного законодавства з 1 квітня 2015 року.

Начальник управління Світлана Гребєнщикова детально роз’яснила про виплату пенсій пенсіонерам, які працюють на “спеціальних” посадах, – пише сайт міськради

Вона наголосила на тому, що пенсіонер має право вибору: продовжувати працювати на “спецпосаді” та отримувати заробітну плату, або звільнитись з посади і отримувати пенсію. У всіх випадках після звільнення з роботи, в тому числі зі “спецпосад”, виплата пенсії поновлюється в повному обсязі.

Акцентувала увагу на тому, що дія зазначеного порядку проведення виплати пенсій працюючим пенсіонерам тимчасова, на період з 01 квітня до 31 грудня 2015 року.

На семінарі виступила заступник начальника управління Тетяна Крак, яка ознайомила присутніх з основними нормами змін, розповіла про умови призначення пільгових пенсій та пенсій за вислугу років.

Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері. На завершення заходу представники Фонду відповіли на запитання учасників семінару й надали повні та вичерпні відповіді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер