<

Що з’ясували журналісти передачі «Говорить Україна» про скандальне вбивство Катерини Литкиної у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:59 | 27.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
153
/ коментарів 5

Журналісти теле-шоу «Говорить Україна» провели своє розслідування трагедії, яка трапилася у Нововолинську.

З хлопця Катерини – Мирона були зняті всі підозри. На теле-шоу він пройшов поліграф і всі слова хлопця стосовно своєї непричетності до вбивства підтвердилися. Всю зібрану інформацію журналісти передачі “Говорить Україна” мають передати нововолинським правоохоронцям.

Нагадуємо, що 11-го серпня  на нововолинському териконі поблизу шахти № 3 було знайдено тіло 16-ти річної дівчини.

Труп був знайдений батьком в жахливому стані. Батько дівчини розпочав ретельні пошуки з моменту зникнення неповнолітньої. Чоловік самостійно перевіряв усі навколишні місця біля будинку з якого востаннє вийшла Катерина (перебувала в гостях у бабусі). Поступала інформація, що Катерину бачили в інших містах, також стало відомо, що дівчина, на момент розшуку, виходила в соціальні мережі, але достовірних доказів цим фактам не було.

Правоохоронці запевняли не панікувати, так як дівчина могла просто гуляти з друзями, гадали, що вона повернеться до дому за декілька днів.  Але батько не допускав такого варіанту, тому що дівчина була спокійною та слухняною і перед виходом з дому залишила окуляри та лінзи без яких вона погано бачить.




коментарів: 5
  1. Дідусь бреше на кожному кроці- Назар нижчий на пів голови.Після смерті тестя вони перебрались в Ст Лішню. Там тримають господарство і приїздили до міста рідко В той день їх взагалі не було Отже, спати заганяти він їх не міх Якщо біля основного входу сиділи Вікторія ( що теж брехня. вони ніколи до такого часу не сидять у них малі діти) хлопці могли вийти біля гаража, ззаду хати І саме головне- яке право має говорити погано про загиблу дідусь? Про яке виховання він може говорити , коли його власні доньки гуляли стільки . скільки хотіли Нагуляли дітей і родили через місяць після весілля практично заставили одружитись колишніх зятів А через короткий час вони порозлучувались Коли меньша донька (мати Максима) залишила маленьку дитину і поїхала в Словенію на заробітки і там завагітніла від мужчини, який старший від її батька Це він називає вихованням!Навіщо ж об…ирати дитину Не вам її судити Просто прийшов час відповідати за ваші гріхи А їх у вашого сімейства багато

  2. Мама Назара Статочнюка стверджує: “В дитини є позитивні характеристики з навчальних закладів де він навчався”. Директори, відгукніться.

  3. А який учбовий заклад чи підприємство дасть негативну характеристику – тихий . спокіійний. Ось івсе Це позитивна характеристика?

  4. Передача “говорить Україна” зробила медвежу послугу Те. що вони показали лише те, що було комусь вигідно Всі пмтають. чому батьки каті сидять як неприкаяні. А як їм себе почувати було, коли дідусь обливав брудом їх дитину і їх самих ? Хто дав йому на це право Він же брехав як і його донька і зятьок Його не було 1 серпня на толстого Максим має темне волосся. а Назар русявий і нижчий від максима на цілу голову Чому журналісти не спитали чим займався дідусь з бабусею кілька років тому Чому вони не спитали тих жінок. які приходили до їхньої хати і просили щоб вони не продавали горілку малолітнім дітям, як вони проклинали за це їх сім”ю Про яку мораль він може говорити ( про це свідчать дописи під статтями) Якщо такий дідусь. то чого він може навчити внуків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця