<

Розповіли, як потрапити на прийом до лікаря-спеціаліста в поліклініку Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 29.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4153
/ Коментарі відсутні

Нововолинська центральна міська лікарня дала роз’яснення про порядок надання спеціалізованої допомоги в поліклініці.

Лікар-отоларинголог, тимчасово виконуюча обов’язки завідувачого поліклінічним відділенням Ірина Гут розповіла, як записатися на прийом, отримати направлення і що робити, якщо пацієнт його не має. Про це йдеться у відео, яке опублікували на фейсбук-сторінці НЦМЛ.

Щоб потрапити на прийом до лікаря-спеціаліста необхідно мати направлення від сімейного лікаря, яке може бути планове або екстрене, талон із датою та часом, амбулаторну картку та документ, що засвідчує особу.

Видача талонів за попереднім записом здійснюється позачергово в день прийому. Запис на прийом проводиться у реєстратурі.

“Зазвичай в штатному режимі в реєстратурі працює два вікна, де є по одному реєстратору та комп’ютеру. Після попереднього запису за телефоном або на сайті, необхідно обов’язково звернутися в реєстратуру для видачі амбулаторної картки. Просимо врахувати, що іноді робота реєстратури значно уповільнюється через сезонні захворювання та великий наплив пацієнтів”, – розповідає лікарка.

У випадку, якщо немає направлення від сімейного лікаря, є можливість офіційно оплатити за прийом вузького спеціаліста. У поліклініці встановлений термінал. Реквізити для оплати на будь-які послуги можна взяти в реєстратурі або, натиснувши на терміналі кнопку “Нововолинська центральна міська лікарня”.

Реєстратура працює з 8:00 до 16:50 (понеділок – п’ятниця). Номера телефонів 3-67-5, 097 759 20 70.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер