<

Разом до перемоги: тепловізор та прилад нічного бачення повезли до військових з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 14.08.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1547
/ коментарів 5

Спільно з читачами БУГу та небайдужих мешканців Нововолинська вдалось зібрати кошти у сумі 43 тис. гривень на придбання необхідних приладів для наших земляків, які щоденно захищають населення від ворога.

Закордоном волонтери знайшли тепловізор та прилад нічного бачення, які можливо було придбати за вище вказану суму. Обійшлась купівля приладів для військових у понад 38 тис. гривень, тож на 5 тис. гривень закупили також газові балони, повербанки, ключі для ремонту транспорту та інше.

Значний внесок у сумі 10 тис. гривень надав міський голова Нововолинська Борис Карпус та 7 тис. гривень художник з Житомира Павло Москаль, який організовував Благодійну лотерею з призами для донатерів.

Переможці виграли магніти ручної роботи «Патрон», «Мрія», «Україна» виконані аквареллю. Аби взяти участь, учасники повинні були пожертвувати усього 50 гривень.

Та основну суму переказали читачі інтернет-видання БУГ та небайдужі мешканці, військові дякують усім, хто долучився до збору. З допомогою бажаного пристрою хлопці матимуть змогу ефективніше виконувати бойові завдання та боронити нашу землю.

Розголос про даний збір раніше оголосили матері та дружини вояків, які проживають та працюють на території Нововолинської громади. Зі слів жінок, раніше для військових скуповували усе власними силами.

Нагадаємо, станція підзарядки, на яку було відкрито збір, вже у військових з Нововолинська та Володимира. Тоді пристрій було замовлено у Швеції, тому вартість обійшлась у 36 000 гривень.

Зусиллями небайдужих нововолинців вдалось згрупуватись та досягнути бажаного результату. Разом до перемоги!




коментарів: 5
  1. Добрим словом і автоматом можна добитися кращого результату, ніж просто добрим словом.
    Євген, файну пушку маєш для підмоги пану капелану!

  2. Я, перебуваючи зі своїм підрозділом, все купив за власний рахунок. Досить клянчити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок