<

Необхідно 250 тисяч гривень: волонтерка з Іванич організувала масштабний збір коштів на FPV дрони

22:04 | 13.03.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
591
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Іванич Олександра Шептор організувала масштабний збір коштів на придбання FPV-дронів для 130-го батальйону. До кінця березня необхідно зібрати 250 тисяч гривень.

Олександра нагадала, що саме в цьому 130-му батальйоні вже два роки воює її рідний брат. А FPV дрони, за її словами, допоможуть військовим нищити ворогів.

У коментарі БУГу волонтерка зазначила, що будь-хто, ходячи на звичайну роботу, має можливість долучитись до подарунків для орків.

“Цей збір для мене особливий. Тримайся, братик, ми за вашою спиною сховались. Люблю тебе. Сам знаєш”, – наголосила Саша, звертаючись до брата-захисника.

Вона повідомила, що наразі вже є перші донати від настоятеля Свято-Покровського храму ПЦУ отця Андрія, який виділив з коштів, зібраних на благодійному ярмарку – 2 тисячі гривень, та від когось невідомого, який пожертвував понад 10 тисяч гривень.

До речі, за найбільший донат військові від імені того, хто його зробив напишуть послання ворогам, адже, як запевнила Олександра, нам є що їм сказати та за кого помститись.

Кошти можна перерахувати на карту: 

  • 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця