<

Припинити свавілля і налагодити роботу зі споживачами: Карпус зустрівся з газовиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 16.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2630
/ Коментарі відсутні

Міський голова Борис Карпус провів робочу зустріч із представниками Нововолинської філії АТ «Волиньгаз». Приводом стали численні скарги жителів на негативну роботу працівників служби газу. Відключення газопостачання без попередження, неправильні суми в платіжках і безпідставні нарахування боргів. Це далеко не весь список скарг.

З цією проблемою жителі звертаються до міського голови під час особистих прийомів, у соціальних мережах. Борис Карпус відзначив, що відсутність нормальної комунікації між газовиками та споживачами, негуманне ставлення до людей створило соціальну напругу в суспільстві, – повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради.

“Вимагаю терміново виправити ситуацію і припинити свавілля. Міська влада є і буде лише на боці споживачів. Наші жителі – користувачі послуг і сплачують за них немалі кошти. Тож вони не повинні витрачати час, щоб доводити газовикам свою правоту!” – наголосив міський голова.

Під час сесії міської ради, що відбулася 14-го липня, депутати прийняли звернення до Прем’єр-міністра України, голови Волинської ОДА, голови правління АТ «Волиньгаз» щодо недостовірних показників, які зазначаються у платіжних повідомленнях громадянам до сплати за газ. Вони вимагають налагодити роботу зі споживачами й забезпечити безперебійне постачання газу в оселі жителів Нововолинської громади.

Читайте також: Заборгованість – теж недолік: облдепутат та журналістка навідалися до Володимирської філії Волиньгазу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця