<

Про переваги перманентного макіяжу розповіла майстер з Нововолинська Ірина Гошко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 6.05.2021 / Нововолинськ, Статті /
Перегляди
258
/ Коментарі відсутні

Перманентний макіяж – це незамінна річ  у сучасному світі. Особливо, якщо вранці ви полюбляєте поспати зайві півгодини, а не витрачати їх на створення мейкапу. Перманент обирають як і дівчата, так і бізнес-леді та жінки, які хочуть виглядати на п’ять з плюсом 24 на 7, та живуть у прискореному ритмі, коли важлива кожна хвилинка.

Що таке перманентний макіяж та кому дійсно варто його обрати – розповіла БУГу майстер перманентного макіяжу Ірина Гошко з Нововолинська.

Перманентний макіяж – постійний, тобто такий, який не доведеться змивати на ніч, і навіть більше того, він залишиться на кілька років.

Тривалий термін носіння такого мейкапу досягається завдяки особливим технологіям, в основі яких лежить насичення верхніх шарів шкіри пігментом.

Як розповідає Ірина, з кожним днем ​​все більше зустрічає жінок, які  віддають перевагу перманентному макіяжу.

“Перманентний макіяж дає можливість завжди і всюди бути в повній формі і з ідеальним макіяжем. Не важливо, де ви знаходитеся, в сауні,  басейні, фітнес-клубі або на пляжі.

Не варто боятися, що щось не вийде: майстер здатен зробити такі гарні лінії і форми, яких важко домогтися день у день в домашніх умовах”, – говорить Ірина.

Те, що було модно у 2020-му, те лишається і в 2021-му. Головне обрати те, що вам личить. В цьому допоможе майстер. Результати роботи Ірини можна побачити на її сторінці в інстаграмі. До слова, Ірина є майстром школи перманентного макіяжу AcademyS by Sviatoslav Otchenash та має підтримку Craft Master Марини Попович.

Перманентний макіяж – справа відповідальна і для того, щоб стати майстром, проходила довге навчання, розповідає Ірина. Так вона володіє техніками для брів (Magic shading technique (чарівне пудрове напилення), очей (розтушована стрілочка), губ (Aquarell Lips Technique (акварельні губи), має досвід у виправленні асиметрії.

“Якщо вам не подобається форма ваших брів чи губ, то відкоригувати її можна за допомогою саме перманентного макіяжу. Ця техніка дозволяє створити бажаний контур, який зберігатиметься довго.

Проте варто розуміти, що перманентний макіяж – це метод тільки колірної корекції форми губ, брів, яка дозволяє створити бажаний контур, виправити асиметрію і приховати недоліки “.

Переваги перманентного макіяжу:

  • Економія часу і сил: вам більше не доведеться витрачати купу часу зранку, щоб ваші брови, стрілки або губи виглядали ідеально;
  • після процедури перманентного макіяжу ви завжди будете виглядати чудово, де б ви не знаходилися: на пляжі, в басейні, в спортзалі тощо. Коли на вулиці дощ і вологість, ви можете не турбуватися, що ваш макіяж потече, змиється або розмажеться;
  • після перманентного макіяжу повік, погляд стає більш глибоким і виразним;
  • можна відкоректувати природню асиметрію, насичити кольором губи, брови;
  • ідеальний вихід для тих, хто не може наносити на обличчя косметику через проблеми з алергією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер