<

Представилися поліцейськими: двоє чоловіків у балаклавах хотіли потрапити в помешкання у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 11.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

11-го січня близько 13:00 в під’їзд будинку на 15-му мікрорайоні в Нововолинську зайшли двоє чоловіків у балаклавах, однак їх нагнала жінка.

Про це БУГу розповіла мешканка міста.

“Зателефонували в домофон та представившися поліцейськими, сказали, що потрібно в сусідню квартиру. На запитання, що трапилося, відповіли: там ніхто не відповідає. Подумала, що в людей може біда і впустила в під’їзд”, – розповідає жінка.

Нововолинянка вирішила вийти з квартири. Подивившися вниз по сходовій клітці, помітила двох чоловіків, одягнених у балаклави, які піднімалися вгору.

“Молодикам не більше 30-ти років, обличчя закриті. На них були чорні широкі куртки та спортивне взуття. Пройшли повз квартиру, в яку ніби йшли. Запідозрила, що щось не так. Крикнула ви куди та попросила показати посвідчення. Хлопці втекли”, – зазначила жінка.

Мешканка будинку зателефонувала на “102”. Правоохоронці приїхали на місце події, жінка розповіла ситуацію, яка трапилася.

Просить жителів Нововолинська бути пильними, щоб не потрапити на ймовірних злодіїв.




один коментар
  1. Подібна ситуація трапилась на Шахтарському мкр.О 1.20 ночі пролунав дзвінок у двері, за якими стояв чоловік у балаклаві. Почувши “Я викликала поліцію” вибіг з під’їзду. Будьмо дуже обережні, поки ці злодюги розгулюють у нашому місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер