<

Попрощалися із захисником Романом Юрчуком з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 9.08.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
4422
/ 1 коментар

9-го серпня жителі громади Володимира провели в останню путь 27-річного Романа Юрчука, який загинув у бою з окупантами, віддавши своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Житель Нововолинська, дитинство та юність якого пройшли у селі Суходоли, загинув 5 серпня, захищаючи Батьківщину на Донеччині, – йдеться на сайті Володимира.

Коридором шани зустріли земляки кортеж із тілом полеглого захисника. Попрощатись із бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, вчителі, побратими загиблого, представники міської влади. Відспівували Героя у Свято-Духівському Соборі м. Нововолинська.

«На жаль, нас сьогодні зібрала трагічна подія. Ми вкотре сумуємо, адже ворог забрав життя Героя Романа – молодого хлопця, чоловіка, батька, сина з великої літери. З перших днів війни Роман пішов захищати свою землю, свою сім’ю та незалежність України, за що віддав найдорожче – життя. Я висловлюю щире співчуття дружині, матері, родині. Ми повинні назавжди запам’ятати подвиг Героя і зробити все, аби про це знали й пам’ятали прийдешні покоління. Царство Небесне і вічна пам’ять…»,- зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.

Поховали 27-річного військовослужбовця на старому кладовищі рідного села Суходоли під оркестровий гімн України та прощальні постріли військових.

Інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття родині Героя
Вічна пам’ять Захиснику!!
!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер