<

Помер житель Нововолинська, який боровся із раком останньої стадії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 18.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2239
/ коментарі 3

Помер мешканець Нововолинська Володимир Сівак, якому лікарі поставили діагноз рак 4-ї стадії сліпої кишки з метастазами в печінці та легенях.

Про це повідомила його дружина, передають Волинські Новини.

Надважке випробування випало на долю волинянки Людмили Цимбалюк. Дев’ятий рік поспіль із раком молочної залози 4-ї стадії бореться її донька Тетяна, а у 2019-му році у чоловіка Володимира виявили рак сліпої кишки з метастазами у печінці, також 4 стадії.

Попри важкий діагноз чоловіка, волинянка вела боротьбу за його життя до останнього. Утім, 17-го листопада серце Володимира зупинилося.

Людмила Цимбалюк зупинила збір коштів на лікування Володимира 28-го жовтня.

«Рак перемагає. Ми відчайдушно боролися більше двох років», – повідомила жінка.

Тоді ж вона розмістила у соцмережах оголошення про те, що безкоштовно віддасть дороговартісні ліки, за допомогою яких рятували від страшної хвороби її чоловіка. На жаль, лікування виявилось безуспішним, а препарат «Стиварга» забрала жінка для лікування онкохворого батька.

7-го листопада Людмила Цимбалюк повідомила, що стан її чоловіка дуже важкий, але у доньки, мами двох дітей Тетяни Куценко, яка теж хворіє на рак останньої стадії – позитивна динаміка.

«Чоловік мій в дуже поганому стані. На четвертій стадії жодних гарантій немає. Але дочка відчуває себе нормально. В неї є шанс жити. Її ліки діють. В кожного онкохворого є хоч маленький, але шанс вижити.

Вона з тих, що живе. В неї 4 стадія раку молочної залози. І вона потребує допомоги на придбання препарата-таргента «Ібранс». 35 тисяч гривень коштує її лікування щомісця. Завдяки препарату Таня живе четвертий рік. Його потрібно приймати пожиттєво», – каже жінка.

Вона просить небайдужих про допомогу для своєї доньки, оскільки хоче, аби внуки змогли бачити свою маму живою.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7574 0887 1814 – отримувач Куценко Тетяна.

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття сім’ї та близьким померлого Володимира Сівака.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер