<

Польська делегація запросила до співпраці Нововолинський Молодіжний ресурсний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 12.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Делегація із Республіки Польща завітала у Нововолинський Молодіжний ресурсний центр “Нові крила” та у приймальню народного депутата Ігоря Гузя.

Польські делегати відвідали Нововолинськ з метою обговорення традиційних заходів в рамках Європейських Днів Добросусідства.

У МРЦ “Нові крила” поляки ознайомились із творчою атмосферою закладу де вільно збирається молодь, об’єднана культурою та мистецтвом. Ознайомив із роботою центру керівник закладу Павло Медина.

Представник ради гміни Мірче Річард Вечорек зазначив, що кордон під час Днів Добросусідства є умовними, адже культурний простій немає меж. Пан Річард був вражений роботами юних художників розміщених у МРЦ і висловив бажання співпрацювати та обмінюватись досвідом. “Надіємось, що українці, так як поляки зможуть найближчим часом вільно переміщатись Європою”, – зазначив він.

Мер гміни Мірче Марта Малішек наголосила, що Європейські Дні Добросусідства покликані об’єднати дітей, молодь та доросле покоління культурою, а МРЦ “Нові крила” – це справжній майданчик для творчої молоді міста.

Помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч зазначив, що у майбутньому спільні заходи України та Польщі будуть популяризуватись та стануть традиційними, адже ми прямуємо у Європу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця