<

Розпочато збір підписів під петицією про встановлення “лежачих поліцейських” та нанесення розмітки на вулиці Некрасова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 7.06.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6
/ коментарі 4

Десятиліттями залишається актуальною проблема нововолинських доріг. Дедалі частіше трапляються ДТП по вулиці Некрасова. Журналісти “БУГу” створили петицію “Встановити “лежачих поліцейських”, нанести розмітку та пішохідні переходи на вулиці Некрасова”.

Зі слів очевидців, не так давно на вулиці Некрасова збили велосипедиста, а в неділю, 5-го червня, на великій швидкості, автівка мало не наїхала на скейтбордистів, а одного з них – зачепила і не зупинилася.

Нагадуємо, що 3-го березня на вулиці Некрасова у місті Нововолинськ трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Форд Фієста» під керуванням місцевого жителя 1989 року народження,  та автобусом маршрутного таксі під керуванням жителя Нововолинська 1962 року народження, як наслідок: водій та пасажир легкового автомобіля у Нововолинській центральній  міській  лікарні з тілесними ушкодженнями. У водія: ЗЧМТ, заритий перелом правого стегна зі зміщенням, забій грудної клітини. У пасажира: закритий перелом лівого стегна і зміщенням, забійна рана бороди. Автомобіль з механічними пошкодженнями на арешт майданчику Нововолинського відділу поліції.

Нововолинці обурені, адже дорога хоч і відремонтована, проте водії постійно перевищують швидкість, ігноруючи знак обмеження швидкості 40 км/год. Неодноразово, по вулиці Некрасова, траплялися нещасні випадки. Для того, щоб уникнути нових неприємностей, просимо підписати створену петицію, адже від цього залежить наша з вами безпека.

Петицію можна підписати ТУТ.




коментарів: 4
  1. Звичайно, дорогу зробили дуже вузькою, їдеш ледь розминаєшся! В нас , як завжди , все через одне місце робиться.

    • Все там можна розминутися, але наші водії женуть там як на трасі. що візмешь з аутистів, які про інших ніколи не думають

  2. Ширина не відповідає ДБН 360-92, тобто розмітку робити злочин. Вимога петиції повинна бути: Привести дорогу по вул. Некрасова до вимог чинного законодавства України (ДБН 360-92, ДБН В.2.3-5-2001, ДСТУ 2587-2010 та інші у частині містобудівництва та безпеки дорожного руху)

  3. Ще б люди вночі там перестали по дорозі ходити. Є ж тротуар, але нє. Ми будемо йти по без того вузькій дорозі на поворотах вночі, аби бути збитими..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер