<

По одному випадку COVID-19 виявили в Нововолинську та Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 6.06.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Станом на 6-те червня в Нововолинську методом ПЛР підтверджено один випадок коронавірусної хвороби, також один – в Іваничівському районі. Також повідомили, що за останню добу одна людина з Нововолинська одужала.

Про це стало відомо із сайту міськради та оперативної інформації ОДА.

“Станом на 10:00 6-го червня у Нововолинську зареєстровано 79 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 53 людини одужали. 6 випадків летальні”, – йдеться в повідомленні.

Станом на 6-те червня у Іваничівському районі зареєстровано уже 20 випадків COVID-19.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 16 громадян, хворих на коронавірус, з них: 5 – жителі міста; 11 – іногородні: місто Володимир-Волинський – 2, Володимир-Волинський р-н – 5, Локачинський р-н – 1, Іваничівський р-н – 3.

В інфекційному відділенні перебуває 15 пацієнтів: 5 жителів міста та 10 іногородніх, в реанімаційному – 1 іногородній.

Один житель Нововолинська, який має COVID-19, лікується в обласній лікарні, а ще 14 отримують лікування амбулаторно. З підозрою в інфекційному відділенні лікується 4 хворих, з них 2 – жителі міста, 2 іногородні (Вол.-Волинський  р-н).

“За увесь період взято 801 забір матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР та зроблено 189 швидких тестів”, – повідомляють на сайті міськради.

Наразі коло контактних осіб нових підтверджених випадків встановлюється. Інформація доповнюється.




коментарів: 3
  1. Все вірно, не хочуть дотримуватися вимог карантину хай заражуються І Бидло є билом, більше нічого не можна додати …Маски їм заважають , скупчення людей побільшало і розносять заразу ,зроби зауваження чому без маски то кричать що то все видумки ,слухати не хочуть ,навіть можуть ще образити . Бачите, їм мало доказів і смертей … Бидло знову на припон І

    • А ви ту заразу бачили? Ви впевнені на 100: що лабораторії дають вірний результат? Що лабораторіям немає вказівки щоб тримати певний епідеміологічний рівень, щоб списати кошти на боротьбу з ковід?? А що дає маска, абсолютно нічого, тільки знищуються легені здорової людини. Всьому світі епідемія пішла на спад тільки в Україні погіршення… А чи не нагнітається ситуація спеціально…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця