<

[ОНОВЛЕНО] Жителька Нововолинська забрала до себе ночувати чужу дитину, не повідомивши батьків. Дівчинку шукали всю ніч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 20.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Зниклу восьмирічну Ельміру Пікулу всю ніч з 19-го на 20 квітня розшукували поліція і батьки. 20-го квітня Нововолинському міському відділі поліції розповіли, що з дівчинкою все гаразд.

Дівчинку, яка пішла з дому о 8:00 в гімназію на навчання і пропала, розшукували правоохоронці та активісти Нововолинська.  Небайдужі громадяни поширили в соціальних мережах оголошення з описом дитини.

На зріст 140 см., повної тілобудови, волосся світлорусе, до пояса, рожевий рюкзак. Одягнута в синю куртку в білий горошок до колін з капюшоном, чорні лосини, лакові туфлі.

Повідомлялося, що востаннє Ельміру бачили 19-го квітня о 20:00 на дитячому майданчику біля Святодухівського собору. Дівчинка проживає на вулиці Чехова.

Як виявилося, дитину забрала ночувати постороння людина, не повідомивши про це батьків. За попередньою інформацією на дитячому майданчику Ельміра познайомилася і потоваришувала з дітьми, які запросили її до себе. Мама нових друзів Ельміри не заперечила і прийняла дитину на ніч.

20-го квітня Ельміра Пікула прибула в гімназію, де навчається. Вона, наче нічого й не сталося, прийшла на уроки.

В поліцейський відділок викликали маму Ельміри (правоохоронці готуються скласти протокол про неналежне виховання), а також жінку, яка прихистила дівчинку, психолога.

Лишається багато питань до дорослих: чому Ельміра лишилась без нагляду увесь день та чим виправдає себе жінка, яка забрали чужу дитину на ніч?

Інтернет-видання “БУГ” отримало коментар від головного поліцейського міста Андрія Литвина, який роз’яснив ситуацію.

“Дівчинка вийшла з навчального закладу, пішла погралася на один майданчик, потім на інший. Зустрілася з дітьми, познайомилася. Вони разом бавились. Коли побачила, що вже пізно, злякалася йти додому. Боялася, що мама буде сварити. Вона розказала матері діток, що розбила вікно в школі і її сваритимуть, попросилася переночувати. Та погодилася лишити її на ніч. В сім’ї троє дітей.

Обидві мами розлучені, діти проживають окремо з батьками. У Ельвіри є братик, якому 5 років. ЇЇ матір каже, що пробувала сама знайти доньку вдень. Коли стало темніти, вирішила звернутися в поліцію.

Від гімназії, де навчається Ельвіра, до місця її проживання – приблизно два кілометри. Розуміючи, що дитина без будь-якого засобу зв’язку, чекати, що вона повернеться сама пізно ввечері – не логічно.

Була проведена робота з батьками та вчителями. З дитиною займатиметься психолог”, – відзначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер