<

Онлайн трансляція центральної площі Благодатного доступна публічно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 14.12.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
857
/ коментарів 9

Від 14-го грудня став можливим перегляд онлайн камери відеоспостереження встановленої на центральній площі селища Благодатне. Сьогодні, о 21 годині вечора камеру вивели в публічний доступ та опублікували на сайті місцевої ради.

Як розповів голова Благодатного Олександр Топорівський, онлайн-трансляцію подарував підрядник який виконує роботи з монтажу камер відеоспостереження у селищі. Також Топорівський зазначив, що це єдина камера із 22-х буде в публічному доступі, всі інші заведуть на пульт поліції.

Додамо, що селище Благодатне долучилося до програми “Безпечне місто”. В рамках проекту буде встановлено 22 камери зовнішнього спостереження.

22-го листопада укладено договір із Володимир-Волинським підприємцем Андрієм Кандибою на встановлення комплексу системи відеоспостереження по селищу. Облаштувати камери планують в максимально короткий термін. Проект фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету. Виділено майже 200 тисяч гривень, в тому числі 150 із державного та 50 – із селищного бюджету.




коментарів: 9
  1. Молодець Топорівський!!! От так,крок за кроком, і виросте в Україні нове покоління ,за яке не соромно проголосувати на майбутніх виборах.

  2. Люди з особливими потребами зможуть дивитися святкування онлайн, які відбуваються на площі, дякуємо Вам

  3. Я чув ніби Олександр отримав нагороду для молодих і успішних, БУГ розкажіть про дану нагороду

  4. Blagodatne Yolka Skver, що то за назва!? Переіменуйте! Наприклад Blagodatne Yalunka Centr) Вже один казав Йолка…

  5. це так круто тепер на Новий рік будемо сидіти в дома і дивитися що відбувається на площі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер