<

Ольга Лакиш стала начальником управління освіти Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 22.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
36
/ коментарів 6

З 20-го вересня 2018 року на посаду начальника управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради призначили Ольгу Лакиш. 

Про це повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Оголосили результати конкурсу, який відбувся 18-го вересня в стінах міськради.

Під час проведення конкурсу розглянули документи єдиної претендентки на вакантну посаду начальника управління освіти Ольги Лакиш, – пише сайт Нововолинськ.com.ua

До претендентів були поставлені наступні вимоги: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста); стаж керівної роботи в навчальних закладах не менше як 5 років; знання Конституції України; знання  законодавства України у сфері розвитку освітньої галузі, а також знання форм та методів роботи із засобами масової інформації; знання державної мови.

Лакиш до цього  працювала заступником начальника управління освіти, а також виконувала обов’язки керівника даного управління.




коментарів: 6
    • Все тобі не так. Треба тебе поставити на всі посади. Сам нічого доброго, крім гавкання, не зробив. Як та баба яга, все не так. А ще напевно в церкву ходиш. Бог все бачить. Він не поквапний, а поточний.

  1. Давно було зрозуміло, що Миколу Павловича використали для того, щоб прокласти дорогу для Лакиш. Ганьба!

  2. Ганьба, пане(пані) тут тільки Вам. Замість того, щоб писати тут анонімні коментарі, пішли би і висловили свою думку міській владі. А то «ганьба, ганьба».
    Я ось не можу зрозуміти посил таких коментарів: чи то Вас жаба душить, чи то особиста неприязнь до пані Лакиш. Підіть і скажіть це все особисто, то розвели тут цирк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер