<

Олександр Солонтай провів лекцію представникам органів місцевого самоврядування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 20.01.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар
20-го січня у МРЦ “Нові крила” експерт та викладач Інституту політичної освіти Олександр Солонтай зустрівся з представниками органів місцевого самоврядування регіону Прибужжя та провів лекцію щодо децентралізації, територіально-адміністративної та бюджетної реформ.

Зустріч, на яку прибули депутати районних рад, працівники районних державних адміністрацій Володимир-Волинського та Іваничівського районів, сільські та селищні голови, відбулася за сприяння Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Основна увага під час лекції була зосереджена на децентралізаційних процесах і механізмах утворень територіальних об’єднань громад. Присутні дізналися про децентралізацію в історико-політичному контексті та світовий досвід проведення адміністративно-територіальної реформи, зокрема у Швейцарії та Польщі. Великий акцент лектор ставив на фактичному аналізі.

Лекцію доповнив голова Зимненської об’єднаної територіальної громади Вячеслав Католик, який поділився власним досвідом та розповів про збільшення надходжень в місцевий бюджет. Очільники громад переконалися в доцільності проведення територіальних об’єднань та отримали знання, що нового принесе децентралізація у місцеве самоврядування.

_DSC0690_tn
_DSC0695_tn
_DSC0699_tn
_DSC0700_tn
_DSC0706_tn




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер