<

Облаштовують новий дитячий майданчик у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:39 | 6.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1994
/ коментарі 4

5-го вересня на перехресті вулиць Лесі Українки та Ціолковського у Нововолинську розпочали встановлювати дитмайданчик, який роками забороняла облаштувати попередня міська влада.

У перспективі – ще доставити кілька об’єктів і навіть облаштувати міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Про це говорив нардеп Ігор Гузь із працівниками міськради і депутатом Миколою Лукашуком, коли особисто приїхав оглянути хід робіт.

Ресурси на встановлення майданчика парламентар залучив із держбюджету – 150 000 гривень. Робітники вже змонтували перші конструкції і малечі немає відбою.

Як розповів депутат Нововолинської міськради від фракції «За майбутнє» – Микола Лукашук, він особисто кілька років оббивав пороги чиновницьких кабінетів із проханнями спочатку допомогти облаштувати на перехресті двох вулиць дитмайданчик, а потім просто, аби міськрада надала дозвіл, адже кошти вже залучив нардеп.

Однак тоді були лише одні відмовки. А потім пояснили, що пролягає лінія електропередач і це взагалі неможливо.

Депутатський корпус нового скликання обрав принципово іншу позицію і на сесії міськради проголосував, щоб із місцевого бюджету спрямували кошти й лінію електропередач перенесли.

Спільними зусиллями вдалося встановити перші конструкції дитмайданчика. У перспективі доведеться привезти більше піску й облагородити навколишню територію.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця