<

Нововолинцям пропонували роботу прямо на території міського автовокзалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 24.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го листопада фахівцями Нововолинського міського центру зайнятості в рамках проведення проекту «Квиток до успіху» був організований ярмарок вакансій на території  міського автовокзалу.

Мета проекту – надати допомогу особам, що шукають гідну роботу із достойною заробітною платою та допомогти роботодавцям підібрати кваліфікованих працівників.

Під час заходу для місцевих мешканців та гостей міста пропонувалось близько 200 вакансій, наданих 60 роботодавцями Нововолинська. Найбільше працівників потребували ПрАТ “Нововолинський хлібозавод», ПУАТ «НЛЗ», ТзОВ «ВМП», ТДВ «Нововолинське АТП – 10708», ТзОВ «Скай»,  ПрАТ «Нововолинська швейна фабрика», підприємець Бадзюнь В.М. Відвідувачі автовокзалу  цікавилися можливостями працевлаштування та вакансіями з високою заробітною платою.

Усі хто прагнув здобути нову професію або підвищити уже набуту кваліфікацію мали можливість отримати професійну інформацію та консультацію. Відвідувачі переглядали папки з описами професій, паспорти навчальних закладів міста та області та цікавилися можливістю навчання у  центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Під час заходу послугами було охоплено близько 150 громадян, з яких 12 осіб були скеровані безпосередньо до роботодавців для співбесіди та подальшого працевлаштування.

Як результат, проведений ярмарок вакансій на Нововолинській автостанції  показав безперечну важливість цього заходу та отримав багато схвальних відгуків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер