<

Нововолинців закликають приєднатися до всесвітньої кампанії «Година Землі 2016»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 29.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Привернути увагу до проблеми зміни клімату, вимкнути світло на одну годину, щоби показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату – мета всесвітньої кампанії «Година Землі 2016», яка цьогоріч стартує 19 березня 2016 року о 20:30.

Варто зазначити: акція увінчалась безпрецедентним успіхом у попередні роки. Про що й свідчать відповідні цифри: 7000 міст у 172 країнах зі всього світу вимкнули світло на годину, –  Джерело

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, акцентує також і на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це дасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Відтак вимкнути світло разом із усією планетою, мають можливість й всі охочі волиняни.




один коментар
  1. Давайте-давайте, – розваліть енергосистему, будете потім Путіна-Порошенка-Яценюка звинувачувати. Електростанції виробляють електроенергію, якщо на деякий час суттєво зменшується навантаження (тобто ми гуртом вимкнемо електроприлади)- це шкодить обладнанню. Люди добрі – думайте своїми головами, а не слухайте некомпетентних “фахівців”. Перевіряйте інформацію, яку отримуєте. Щасти вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер