<

Нововолинцю, який відмовився від повістки, призначили штраф у розмірі 850 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:54 | 16.04.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Нововолинський міський суд засудив 26-річного мешканця міста, який ухилився від навчальних зборів. Йому призначили штраф у розмірі 850 гривень.

Військовозобов’язаний чоловік, який свого часу відслужив у Збройних силах України, 13-го грудня 2018-го року в приміщенні Нововолинського військового комісаріату  відмовився отримувати повістку про необхідність явки для відправлення на навчальні збори, про що було складено акт відмови від вручення повістки, – передає прес-служба прокуратури області.

Попри те, що обвинувачений був ознайомлений про кримінальну відповідальність за ухилення від зборів, до військкомату він без поважних причин не прибув.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.)




коментарів: 9
  1. Заможна талановита людина таки може собі дозволити відкупитися від служби, заздрити немає сенсу

  2. Люди.Прийдіть до памяті!!!За що взагалі судити людину?За те що людина небажала служити?? А скількох силоміць відправили в Ато на смерть,хіба це нормально?!!! Я думаю що колись історія зміниться і будуть судити вже навпаки тих хто відправляв силою хлопців.

    • условку дадуть і заставлять бумагу там купляти чи папіроси мордатим воєнкомам, типу того

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця