<

Нововолинці зайняли призові місця в обласному конкурсі «Рятувальники очима дітей»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 23.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Як і щороку, учні волинських закладів позашкільної освіти проявили свої таланти та взяли активну участь у конкурсі робіт «Рятувальники очима дітей», що тривав протягом навчального року 2019-2020.

На обласний етап конкурсу надійшло більше сотні робіт, що визнані кращими на міських та районних етапах. Переможців конкурсу визначено, серед них є і вихованці Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості.

  • У номінації «Макет сучасної або історичної пожежно-рятувальної техніки в масштабі для історичної експозиції музею»: ІІІ місце – Ісюка Віктора, вихованець гуртка «Виготовлення сувенірів» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості.
  • «Малюнок або плакат»: ІІІ місце Зубчик Мар’яну, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості; ІІІ місце Ковальчука Дмитра, вихованця гуртка «Образотворче мистецтво» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості;
  • «Креативне втілення задуманого» (рубрика встановлена в якості додаткової): І місце – Дячук Вероніку, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості.

Нововолинський міській відділ Управління ДСНС України у Волинській області та організатори Конкурсу (управління ДСНС у Волинській області, управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, обласна організація Добровільного пожежного товариства) щиро дякують усім учасникам Конкурсу за участь (а педагогам за допомогу талановитим діткам) і запрошують усіх діток області до участі в Конкурсі наступного року – їх творчість допоможе поглибити знання підростаючого покоління з правил особистої безпеки, запобігти надзвичайним подіям та трагічним випадкам на них.

Окрему подяку іисловлюють Ісюк Валентині Анатоліївні, керівнику гуртка «Виготовлення сувенірів» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, Місюрі Тетяні, керівнику гуртка «Образотворче мистецтво» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості та Климко Руслані Володимирівні, керівнику гуртка «Образотворче мистецтво» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості за допомогу та підтримку творчих ідей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер