<

Нововолинський вокальний колектив «Надія» став лауреатом 2 ступеня Всеукраїнського конкурсу хорового співу «З любов’ю до життя»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 4.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1384
/ Коментарі відсутні

1-го жовтня з нагоди відзначення Дня людей похилого віку «Благодійний фонд «Дніпровський» за сприяння Міністерства соціальної політики України проводив Всеукраїнський конкурс хорового співу «З любов’ю до життя» за участю хорів і хорових ансамблів України.

Захід проводився з метою збереження та подальшого розвитку української народної творчості, презентації мистецьких здобутків творчих колективів людей похилого віку, повідомляють у фейсбуці Нововолинського палацу культури.

У Всеукраїнському конкурсі Нововолинську ТГ представив вокальний колектив любительського об’єднання “Надія” (керівник Валентина Митюк) Нововолинського міського палацу культури.

І як результат колектив став лауреатом 2-го ступеня в номінації “Хорові ансамблі” у дистанційному форматі.

Керівника колективу відзначено та нагороджено подякою за високий професіоналізм, творчість, спрямування особистого таланту на розвиток культури, збереження національних традицій та активну участь у Всеукраїнському конкурсі хорового співу “З любов’ю до життя” у дистанційному форматі.

“Сердечно вітаємо керівника і учасників колективу та щиро зичимо нових творчих звитяг!”, – йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця