<

Нововолинський ЦНАП надає 120 видів послуг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 18.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Вже третій рік діє у Нововолинську Центр надання адміністративних послуг. Більше 18 тисяч нововолинців скористалися торік його послугами. Найчастіше сюди звертаються з приводу реєстрації майна і бізнесу, земельних і міграційних питань. На черговому засіданні Нововолинського міськвиконкому йшлося про роботу ЦНАПу.

З першого дня діяльності установу очолює досвідчений фахівець Алла Ковальчук. З її слів, у 2015 р. у Центр надання адміністративних послуг звернулося 18 746 громадян. У 2014 р. ця цифра становила 4886 осіб. Найчастіше громадяни звертаються з приводу послуг, які стосуються питань реєстрацій майна і бізнесу, – повідомляє ВОДТРК

ЦНАП надає 120 видів послуг. Щодня сюди звертаються близько півсотні осіб. На усі послуги в Центрі розроблені інформаційні та технологічні картки, форми і зразки заяв. Із відвідувачами працюють 7 спеціалістів.

Керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк акцентує увагу на тому, що якість надання послуг залежить від рівня фахової підготовки працівників Центру. А 50 відсотків колективу – дівчата, у яких це перше робоче місце.

За словами Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова, цього року було розширено приміщення ЦНАПу. На реконструкцію витратили майже 433 тисячі гривень, із них 200 тисяч – із обласного бюджету. Сподівалися, що тут працюватиме міграційна служба, яка, на жаль, сюди не перевелася.
– На рівні держави багато говорили, а коли треба було це законодавчо вирішити, то виявилося, що паспорти як робили, так і роблять у міграційній службі. Хоча пропискою займаємося ми, – зазначив міський голова.

Нововолинський ЦНАП планує збільшити кількість адміністративних послуг населенню, зокрема, взяти на себе частину функцій відділу РАЦСу управління юстиції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця