<

Шкільний клуб “Патріот” нововолинської школи №7 на варті допомоги бійцям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 21.12.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 5

Із вересня цього року нововолинська загальноосвітня школа №7  організовувала різні заходи, спрямовані задля допомоги нашим бійцям а зоні АТО.

Все розпочалось із  акції “Збережи квіти – врятуй життя бійців”, тоді збирали гроші для поранених випускників школи, які побували в АТО Борчуку Павлу та Гнатіву Олегу, а також  для солодких передач у госпіталі. Вдалося зібрати 3000 гривень.

У листопаді у шкільному осередку був створений клуб “Патріот”, до якого могли долучитись усі бажаючі допомагати нашим бійцям на Сході. Тоді була поставлена скринька для коштів. Школа зібрала 473 гривні .

Згодом, школа взяла участь у акції “Зігрій солдата”. Було закуплено 50 пар теплих  шкарпеток, а наймолодші  – учні 4-А класу , принесли 3 теплі куртки, шкарпетки, ковдри, рукавиці, спальник, каремат. Все це було передано у НЦДВ Бабійчуку Борису. Також були виготовлені патріотичні календарики, які міг придбати кожен і тим самим допомогти зібрати більше коштів для воїнів. Продавши календарики зібрали 1228 гривень.

У грудні у школі відбувся ярмарок, на якому продавали домашню випічку.  Тоді ж зібрали 723 гривні. Учні, власноруч, сплели ще 7 пар теплих шкарпеток.

До Дня Захисника Вітчизни  учні 7-А та 9-А класів зкупили креми від морозу “Реаніматор кріо” (10 екземплярів), медикаменти від застуди, чай, шоколад. І все це передали випускнику школи Олегу Литваку і його побратимам із 24-ої бригади, які зараз перебувають у зоні бойових дій на Сході.

До Дня Святого Миколая волонтерами школи №7 закуплено різні подарунки для чотирнадцяти дітей віком від 10 місяців до 17 років.

Сьогодні учні виготовляють своїми руками обереги для воїнів –  прапорці з бісеру.

Ось такі юні патріоти нововолинської школи №7 долучилися до волонтерського руху по всій Україні.

5JKlzcn7E74
SbdCM2jJYT0
izmr_QXO32o

Фото шкільний клуб “Патріот”




коментарів: 5
  1. Все чудово! Тільки школа не та)))
    Нововолинська ЗОШ №7, поправте, будь ласка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця