<

Нововолинські школярі демонстрували свої таланти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 21.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із 13-го по 17-те березня 2017 року на базі Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості проходив міський відбірковий огляд художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Дитинства веселковий світ».

Кожна школа представляла концертну програму тривалістю до 1 астрономічної години. Навчальними закладами було показано номери художньої самодіяльності учнів у вокально-хоровому, хореографічному, декламаторському жанрах, а також театральному, цирковому – у ЗОШ №2. Нововолинська гімназія та ЗОШ №4 ім. Тараса Шевченка представили пісні у виконанні хорових колективів. Загальноосвітні навчальні заклади продемонстрували майстерність солістів, вокальних груп, оригінальність флеш-мобів, – пише сайт міськради.

Для підсилення враження глядачів від перегляду концерту та з метою надання додаткової інформації про виконавців використовувалися слайдові презентації, тематичні відеоролики.

При проведенні огляду творчих колективів членами журі враховувалися тематика, артистизм, рівень виконавської майстерності, сценічна культура, вміння створити сценічний образ.

Відео СТН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер