<

Нововолинськ готується до генерального прибирання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 5.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

5-го квітня у Нововолинську за участі міського голови Віктора Сапожнікова, його заступника Володимира Рожелюка та керівників підприємств і установ відбулася нарада щодо організації прибирання в місті.

Міський голова закликав усіх присутніх долучитися до наведення порядку у Нововолинську.

“Це вже добра традиція, коли підприємства та організації допомагають у прибиранні нашого спільного дому – Нововолинська. Тим більше, зараз є певні труднощі у комунальному господарстві. Виробниче управління комунального господарства заборгувало близько 300 000 гривень  за бензин…Те, що буде зроблено до Великодніх свят, комунальні підприємства підтримуватимуть у нормальному стані й надалі. За певними підприємствами закріплені території, вулиці, сквери.. Обов’язково треба вивести людей, аби навести там лад: поприбирати, побілити дерева та бордюри”, – зауважив Віктор Сапожніков.

На запитання присутніх, як боротися з проблемою переповнених смітників на вулиці Островського, мер міста відповів що, ця ситуація залежить від рівня культури самих жителів.

“А що стосується встановлення смітників біля кожного будинку, то й вартість послуг по вивозу відходів, відповідно, зросте. До того ж, мало хто хоче, щоб смітник був встановлений біля його оселі. Ніхто не має бажання нюхати своє сміття”, – додав міський голова.

Володимир Рожелюк розповів про роботи, які здійснили комунальні служби впродовж 2016-го року та закцентував увагу на тому, що 8-го квітня оголошено День Довкілля. Заступник міського голови повідомив, що торік облаштували 6 майданчиків для збору сміття. Та зауважимо, що жителі міста неодноразово скаржилися на погано обгороджені смітники біля їхніх будинків.

Окрім того, торік відремонтували та пофарбували 8 автобусних зупинок, 74 урни для сміття, 107 лавок.

Володимир Рожелюк звернув увагу на те, що необхідно, аби підприємці й керівники організацій привели до ладу свої заклади, зокрема, відремонтували східці та відновили фасади будівель. Якщо, впродовж декількох тижнів, ці вимоги будуть проігноровані, то порушників штрафуватимуть.

Виробничому управлінню комунального господарства доручили впорядкувати території кладовищ, а перевізникам – звернути увагу на стан міського транспорту.




один коментар
  1. своє ставлення молодь повинна показати на виборах!!!! Прийти і обрати достойну МОЛОДУ і розумну людину, а не цього самолюба, обвішаного нагородами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер