<

Нововолинські школярі повернуться за парти з 19 квітня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 16.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8
/ коментарів 7

З 19-го квітня заклади загальної середньої освіти Нововолинської міської громади відновлять звичний навчальний процес. Це рішення прийняли 16-го квітня на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Повідомляють на сайті міста.

Наталія Тарасенко, заступник начальника управління освіти Нововолинської міської ради аргументувала, що упродовж чотирьох тижнів діти не відвідували заклади освіти, а ріст захворюваності серед населення не зменшився. Натомість дистанційне навчання негативно впливає на рівень знань школярів.

Члени комісії затвердили обов’язкові рекомендації для усіх учасників навчального процесу. Зокрема, дотримання маскового режиму; температурний скринінг із веденням журналу обліку; організація відвідування навчальних закладів за графіком; наявність антисептиків та обов’язкова санітарна обробка приміщень.

Батьки можуть супроводжувати дітей до входу в приміщення школи.

Учні, які контактні з особами, хворими коронавірусною хворобою повинні залишатися вдома.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв, що міський голова Нововолинська ініціює повернення школярів за парти.




коментарів: 7
  1. Це звичайно добре. Але … Вчителя вже пишуть,щоб діти одягалися тепло,бо опалення не будуть включати. На вулиці +7,дощі. Знов всі масово захворіють на ГРВІ ? Якщо почнеться навчання ,то нехай не відключають централізоване опалення по школах. ПРОХАННЯ ДО МЕРА ОСОБИСТО ПРОКОНТРОЛЮВАТИ.

  2. Коли було тепло і менше хворих то сиділи дома. Коли кожен день по 30-50 хворих. Дощ і відключили опалення то тільки до школи іти. Щоб не тільки по коронавірусу, а й по ГРВІ обігнати сусідів.
    Мабуть в нашого мера з математики 2, якщо він не знає, що таке відсотки.

    • :)
      Поїдь у Володимир-Волинський, там роблять масаж зміями.
      Зніми стрес повністю, так сказать!

      • так в тому масажному салоні навіть лікують людей з різними, тобто з внутрішніми переживаннями, страхами, фобіями.. На мою думку цей масаж тобі точно не завадить. І 350грн навіть дя жмота в наші часи це не така вже і велика сума)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця