<

Нововолинська школа №1 – колегіум відсвяткувала 55-річний ювілей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:38 | 19.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
98
/ Коментарі відсутні

НВК Нововолинська спеціалізована школа №1 – колегіум відсвяткувала 55-річний ювілей.

У далекому 1961-му році сюди прийшли перші учні. Більше, ніж за 5 десятиліть з навчального закладу вийшли тисячі вихованців, – йдеться в сюжеті СТН.

Святкування ювілею розпочалось ще зранку. У фойє, біля центрального входу гостей зустрічала святкова фотозона і виставка робіт декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Весь заклад прикрасили вітальними плакатами для школи від її вихованців.

На свято прийшли представники влади, учні, батьки, вчителі  та випускники.

«55 років в історії організації – це досить вагомий слід. Звичайна школа, але для нас вона найкраща. Через неї пройшли тисячі вихованців, які досягли певних успіхів у житті. Я працюю тут з 1996-го року і тішуся, що мої випускники привели сюди вже своїх учнів,» – говорить директор НВК Сергій Мороз.

Опісля теплих розмов всі присутні зібрались на святкову лінійку. Насамперед, ведучі розповіли про історію створення і розвиток рідної школи, а ще поділились основними досягненнями і здобутками навчального закладу.

У 25-ти класах школи навчаються 763 учні. Чимало з них переможці, призери міських, обласних, всеукраїнських і навіть міжнародних турнірів та олімпіад, конкурсів і змагань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця