<

Нововолинськ обігнав Володимир-Волинський у рейтингу з інституційної спроможності і розвитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 14.01.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Нововолинськ посів 32-ге місце за рейтингом інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України серед 1321 міста. На Волині – це найкращий результат.

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформував рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України. Він враховує 38 критерійних показників та показує інвестиційну привабливість громад у 2020 році, – йдеться на сторінці організації у фейсбук.

Серед 200 найкращих громад України станом на 1-ше січня 2020 року Нововолинськ займає 32-е місце, що є найкращим показником у Волинській області. До слова Володимр-Волиснький у цьому рейтингу посідає 41-ше місце.

Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнес повідомляє, що у порівнянні з минулою аналітикою додані такі показники як:

  • Наявність SECAP на власних інформаційних ресурсах громади, та доступність пошуку;
  • укладені ЕСКО контракти в громаді;
  • наявність на територіях громади вітропарків та сонячних станцій та їхня потужність;
  • наявність власного бренду громади.

Рейтинг сформовано на основі даних 1321 міст України з населенням до 100 тисяч жителів, дані обласних центрів до нього не входять. Середній показник по країні – 21,48.




коментарів: 2
    • ну піпєць так прорвався новік на 11 місць. а скільки вилито…бруду.
      ну а Володимир “місце застою” за словами діпутутів обскакав ріформований “пєрєдавой” Трускавєц на тридцять з чимсь місць.а там же…академія управління маладой каманди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця