<

На ринках Нововолинська посилять контроль за дотриманням карантинних заходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:56 | 26.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ 1 коментар

26-го травня у Нововолинську відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Члени комісії вирішили зобов’язати Держпродспоживлужбу прийняти дієвіші заходи для наведення порядку на міських ринках, повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, на виконання рішення комісії ТЕБ і НС від 19 травня 2020 року у Нововолинську створені робочі групи, які перевіряють дотримання вимог карантину у закладах торгівлі, салонах краси, перукарнях, супермаркетах та на ринках.

Під час засідання повідомили, що, починаючи з 19 травня проведено 77 обстежень закладів та торгових точок. Більшість із них дотримуються карантинних заходів. Із керівниками закладів, де були зафіксовані порушення, проведена роз’яснювальна робота.

Від початку травня на ринку зафіксовано такі порушення: недотримання встановленої відстані між торговими місцями та безпечної дистанції 2 метри між покупцями, торгівля сільськогосподарською продукцією без захисних екранів.

Члени комісії вирішили зобов’язати Держпродспоживлужбу прийняти дієвіші заходи для наведення порядку на міських ринках, директору ринку  забезпечити дотримання усіх карантинних вимог, а поліції своєчасно реагувати на виявлені порушення.




один коментар
  1. А те що при вході на центральний ринок температуру міряють раз через два??? Тричі заходила в той самий день на ринок, і тільки раз поміряли температуру! Люди дистанції зовсім не тримають!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця